1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #917577

Sv: Timrå IK - Modo 2007-09-29
Går nog inte att komma ifrån att det måste vara reklam under matcherna med ljud. Nu är det ju faktiskt så att vi har betydligt färre snuttar än andra arenor. Och det är också så att musikbåset alltid värnat om publiken och klacken först och främst. Så har det varit senaste 10 åren och så kommer det även vara i fortsättningen. Där har vi alltid legat steget före alla andra arenor med hästlängder, som kör över allt och alla oavsett hur bra stämning det än är i hallen. Detta måste man ha i åtanke först och främst.

Sedan är jag helt övertygad om att en bra klack kan överrösta Rogers röst eller en kort reklamsnutt de få gånger som detta uppstår. Jag tycker vi har en bra klack som borde kunna lyckas med det här. Så är det bara. När väl reklamen är slut kan ju ramsan och trycket ökas. Det räcker med ett par trumslag så är sittplatspubliken igång igen. Man måste kunna se nyktert och realistiskt på sådant här, även om man inte gillar det.

Det som är dåligt just nu är väl att det är för mycket reklam åt ICA Bergsgatan. Det blir lite väl tjatigt. Att det också ska vara reklam med ljud då något av lagen tar timeout är också något som är helt åt pipan.
"-Timeouten presenteras av.....". Så får det väl egentligen inte gå till. Detta måste jag kolla upp.
Att det ska vara korta ljudsnuttar då det vankas PP eller BP är också något jag inte gillar. Men där är det väldigt sällan klacken håller igång. Sedan är det ju så här att desto högre stämning det är, desto lägre justerar jag ljudet. Tänk om musik-snubbarna kunde göra så överallt, och inte bara här i Timrå. Tänka på publiken i första hand........... Jag drar ner musiken helt om klacken får igång stämningen. Jag spelar ingenting alls då klacken röjer. Och så har det alltså varit läääääänge när det handlar om Timrå IK.

50/50-lotten som körs i sista perioden körs ju över allt. Nytt för i år är ju att förste målskytt ur hemmalaget får ett pris i form av en matkasse. Det har andra arenor haft länge. Det är inget som påverkar särskilt mycket egentligen, även om jag helst varit utan detta spektakel.
Det här med matkassor och lottnummer känns ju så där. Men som sagt. Följ spelets regler och överrösta Roger i sådana fall. Alla (åtminstone de flesta) är ju faktiskt läskunnig. Så publiken blir nog inte arg om JimmyH:s röst skär sig så där vackert. Snarare tvärtom.

Satt och såg Lulä-SSK igår. Där var det alltid musik eller reklam mellan avblåsningarna, och på det viset är det ju alltså inte bara i Coop Arena. Lulä-klacken körde på ändå. Tjuriga norrlänningar det där. Inget gnäll. I Ö-vik är det mycket crap. Men där gnälls det ju inte på skrotet utan på annat som vi känner till vid det här laget.

För att avsluta detta lite snyggt så kan jag ju säga att reklam suger. Men det är ju det här med pengar. Och pengar styr ju det mesta, tråkigt nog. This is 2007. Förutsättningar ändras. Spelare kräver mer betalt, etc, etc. Vi har ett bra lag på papperet denna säsong.

Så, kavla upp ärmarna och överrösta "allt" skit! Ta en samba eller nåt. Lev i nuet. Ta´t lugnt, lugna nerverna.
Kommentera