1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581723 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #917660

Sv: Timrå IK - Modo 2007-09-29
JimmyH: Hösäck. Skrik inte.

Pengar är patetiskt viktigt.

Jag är helt säker på att Timrå IK tar emot alla möjliga sätt och förslag för att på ett bättre och ett mer osynligt sätt få in pengar genom sponsring och dylikt. Det blir nog väldigt svårt, men alla som vill får ju jättegärna göra ett försök. Dem har säkert också svar på vad skillnaden mellan en tyst och icke tyst reklam är.

Men ibland lönar det sig att vara arg. Så fortsätt med det. Det är något på gång ;)


Jag köper inte hela ditt resonemang heller. Du verkar inte bry dig ett dugg om att ljud och ljus-gruppen alltid värnat om publiken och klacken i första hand. Det ska du vara väldigt glad över. Det var jag under mina 10-12 år i klacken. Ett bättre samarbete oss emellan (ljud och ljus vs klacken) finns inte någon annanstans. Så lite bättre uppskattning bör du nog visa. Nästan alltid under förra säsongen kördes reklamen med ljud väldigt, väldigt lågt.
Det är nog tur du inte är supporter i något annat elitserielag, för då skulle du nog gå ner 10 kg per match ;)

Sedan behöver du inte berätta för mig vilken stor supporter du är, fanatiker och allt vad det heter. Det vet jag redan :)

Att sittplatspubliken har varit så bra under så lång tid beror på att vi haft en mycket duktig trummis tidigare år. Den som tog över har visat sig vara helt enormt duktig även han. Så det ligger ju mycket i det, om man säger så.

Nu kan jag ju glädja alla (även mig själv), men framförallt Jimmy H, att det i fortsättningen kommer bli ännu färre ljudsnuttar när det gäller reklam på mediakuben under själva perioderna. I pauserna blir det givetvis som vanligt.
Hur stor skillnaden blir kan jag inte säga på rak arm. Men det ser bra ut. Väldigt bra t.o.m. :)

Come on!
Kommentera