1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581616 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #919049

Sv: HV 71 - Timrå IK 2007-10-04
klimtakjaaka: Känns som att vi är rätt överens. Och nä, jag tror väl inte heller riktigt på allvar att det simuleras skada för att mörka det jag antyder. Däremot är det ett faktum att rätt välrenomerade källor härinne glunkar om att nåt är skumt med Jontes skada. Vad som sedan menas med det kan vanliga dödliga som jag endast spekulera i enär jag inte innehar någon position som ger insyn i Timrå IK.

Har dessutom själv varit med när man mörkat på det här viset i en situation som enligt mig är värre än om det skulle ske i ett hockeylag. Det var när jag för många år sedan jobbade på en skola. En av lågstadielärarna hade alkoholproblem och kom en morgon berusad till jobbet. Eleverna hann inte märka något och hon skickades hem. Rektorns förslag var att vi till föräldrarna skulle säga att läraren i fråga hade ryggbesvär och var sjukskriven pga detta.

Skillnaden är att i det här fallet är det fullständigt oacceptabelt att mörka. Att TIK mörkar, och hur de mörkar, har jag inga som helst problem med. Var kanske lite fundersam först men tycker nu att det är helt upp till dem att avgöra hur de skall agera för lagets bästa. Tvivlar inte på att TIK omges av kompetenta människor, annars vore inte laget där det är idag.

Ang. nämnda balle så är det lugnt. Det uttrycket har jag snott från en högt ansedd HS-skribent. :-)
Kommentera