1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

583208 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #92837

Sv: Oron befogad
Olgas furir: Du tror att det ENBART är pengarna som gör att spelarna rör på sig.
Visst spelar stålarna stor roll. Men som exempel: I fallet Pihl handlade det om att hans flickvän pendlade till Umeå för sina studier, en situation som inte var helt angenäm och påverkade beslutet. Det FINNS inte sällan andra saker än pengar som påverkar.

Du tror inte att en del spelare också kan bli lite nyfikna på vad LHC:s satsning kommer att ge i framtiden? Ett lag som har ett stort stöd från både sponsorer och publik, som skall bygga en ny hall, som satsar offensivt och bygger upp något nytt. Jag tror de flesta tycker det är kul att vara delaktig i att skörda nya framgångar, att känna att ny mark bryts jämfört med en relativt statisk tillvaro där variationerna år från år inte är särskilt stora och känns som "another day at work".

Sedan kan ju teoretiskt allt gå snett. Gränsen mellan flopp och succé är ibland hårfin. Timrå siktade efter den fina inledningssäsongen på slutspel och hamnade dyngsist. DIF satsade på final och åkte i kvarten. En buffert och en försiktig småpessimistisk budget behövs för att klara av motgångarna. Men jag tror inte LHC:s lagbygge är känsligare och utsatt för mer osämja än andra. Varför skulle det vara det? Alla lag har skillnader i lönesättning och status.
Kommentera