1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581391 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #930157

Sv: Luleå - Timrå IK 2007-10-23
Det ska även vara vi-känsla vid förlust, pojkar ;)

Bedrövligt. Vi skämmer ut oss fullständigt. Spelarna är värda den grövsta utskällningen någonsin, höll jag på att säga. Pinsamt så att man spyr.
Det finns inget värre än när det lag jag älskar helt och hållet tappar konceptet och bjuder in motståndarna vid en 3-4 målsledning. Vi brukar ofta bara leda med ett mål, max två i matcherna. Nu får vi plötsligt ett ypperligt tillfälle när vi leder med hela tre mål, hör och häpna, att stänga matchen med att spela klokt, enkelt, fysiskt, rejält. Inte fuska. Andra lag klarar av detta. Det ska vi också kunna göra med tanke på den starka defensiv vi visat upp allt som oftast denna säsong. Men vad händer...

Förhoppningsvis lär sig grabbarna något av det här. Det går inte att vara kaxig i TV och okoncentrerad på den fortsatta uppgiften någon gång under matcherna. Allra helst inte efter en period! Det måste gnuggas, gnuggas och gnuggas i 60 min. Det har dem ju betalt (fina löner) för att göra!

Trots att vi helt och hållet tappar bort övertaget och skänker bort matchen har vi ändå en god möjlighet att få med oss en pinne en bit in i tredje. Då kliver Backe in i bilden igen, han med det goda psyket och lugnet själv.....hmmm.
Men trots detta kan vi inte lasta honom för förlusten även om det är bedrövligt att släppa in 6 mål mot ett lag som Lulä. Det var turmål och dåligt försvarsspel som var den bidragande orsaken. Men Backe måste ju jobba på jämnheten och få en högre lägsta nivå. Precis som hela laget så klart!

Det är så typiskt Timrå det här. Strul med papperen kring Tenkrats övergång. Jag menar, han blev ju officiellt klar för Timrå så sent som igår......typ. Det strulas bort en 3-0 och 4-1 ledning på ett sätt som knappt juniorer klarar av. Detta är en oförsvarlig insats som måste glömmas bort på en gång.

Brynäs hemma på torsdag. Det blir äckligt tufft, nervöst, hemskt, etc etc.
Men framförallt en match fylld med revanschlusta. Hoppas jag. Vi vinner med 4-2.

Bryt ihop.

Kom igen.

För övrigt är JimmyH:s rubrik i bloggen, "Tenkrats sucédebut", bland de bättre rubrikerna i modern tid i "officiella" sammanhang.
Kommentera