1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581722 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #945837

Sv: Modo - Timrå IK 2007-11-26
Sedan kan man se det från den positiva sidan om den här trenden nu vänder snart, har Tirmpå förmodligen haft sin svajiga period under deras normala svajiga period som brukar vara under november månad och att den inte kommer komma i de slutspel vi spelar i till våren.

Det är ju ändå då vi ska vara som bäst inte sant. Visst topp 4 är väll bra för att ge klirr i kassan för föreningen men hellre en 8:e plats och ett SM-guld. Än en fjärde plats och bli utslagna i kvarten. Ska vi ta SM-guld i år är det väll likabra att slå ut HV71 redan i kvarten!

Något annat vi kan vara glada över är att vi på matchernas laguppställning har ett näst intill fullt lag, men givetvis har vissa av spelarna skavanker.

Men kan det även vara så att våra spelare inte riktigt vågar ta i för fullt för att inte risker att bli skadade, med tanke på förra året? Då tar jag hellre ett par skador eller flera stycken i utbyte mot ett hårt satsande lag i varje byte. I år har vi större breed än förra året, vi har massa juniorer Magnus, Anton Sebastian Moe Oscar Christoffer osv.. som vill visa sig och höja sina aktier...

Presterar inte spelarena bra hockey denna säsong lär de inte höjja sina aktier till nästa års kotraktskrivande.

Alla måste visa upp sig inte enstaka, kopplar detta till tidigare inlägg, Ishockey är en lagsport och hjälper man varandra på isen så blir formodligen resultatet positivt, givietvis att man kämpar mer än motståndarlaget. Men det antar jag att man måste få kräva av sitt lag att de alltid ska ge sitt yttersta, eller kan man go ta den lojja inställnig som råder i Timrå i dagsläget? NEJ!

Se bara på Martin Törnberg, han har fattat vad detta går ut på. Ge 100% hela tiden, så får du ett bra och luckurativt kontraktas erbjudande!
Kommentera