1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581732 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #946103

Sv: Timrå IK 2007/08
Kevin O Shea: Tänk att man minns så långt tillbaka vad gäller Tre Kronor - det svenska ishockeylandslaget - att man kommer ihåg då det faktiskt ställdes lite krav på de spelare som skulle få chansen. Man var tvungen att vara j-vligt bra för att ens bli påtänkt. Enbart de b ä s t a spelarna fick alltså chansen. Nu liknar det ingetning längre. Alltså, inget ont i att spelare från Timrå IK får chansen, inte alls, det är ju tvärtom riktigt skoj. Det som rimmar illa enligt mitt sätt att se på saken är att det numer verkar finnas väldigt lite koppling mellan orsak och verkan. Alltså, är du riktigt bra, och enbart då, inte annars, först då kan du komma på tal som kandidat till spel i landslaget.

Det är möjligen så att det tas ut spelare för att de ska få "se och lära" och det är förstås ädelt. Men jag tycker det är fel väg att gå. Ja, i alla lägen om de som tas ut inte behöver vara bättre än vad de är för att ta plats. Men det är förstås ett tycket som är baserat på vad jag uppfattat av spelaren. Alltså inget djupare än så. 
Om man nu ska vara lite egoist så kan man förstås hoppas på att de som nu tagits ut ges samma spark i ändalykten som Johan Andersson fick av sitt spel i Karjala Cup. För varken Jonte, Robin, Oscar och Johan har väl direkt övertygat såhär långt under säsongen.
Kommentera