1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581461 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #950036

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2007-12-01
Tillbaka igen, för ett utav mina sista inlägg på denna skitsida. Måste bara fråga vilken planet den mycket idiotiske krönikören som lyckades få ned en slags resekrönika på tikare.se? Hon kan ju på fullaste allvar inte komma från denna jord, då människorna som kommer härifrån i de allra flesta fallen begåvas med ögon och öron. Allting, precis allting hon skrev om kampen på läktaren var fel. Jag förstår inte vad man vinner på av att ljuga för sig själva, det kan ju kanske ni förklara. Det är för mig helt jävla sjukt att säga saker som ''Järnkaminerna blev tystare och tystare'' och att vi inte hördes. Förstår som sagt inte varför man ska ljuga för sig själv. En sak har jag lärt mig, och det är att Timrå IK's fans är de mest töntiga och de absolut sämsta fansen jag varit med om. Att hon sedan säger (helt obefogat) att vi blev tystare, kanske hon bör vara försiktig att säga, då jag under de gånger jag besökt er ishall märkt att ingen, jag menar ingen av er sjunger när ni ligger under. Har även snackat med en del folk i Sundsvalls Hockeys supportergrupp och de instämmer på exakt samma linje som mig. Det vill säga:

Inga egna ramsor/sånger

Sjunger endast när ni leder

Enbart trumman som hörs under matcherna, plus ett antal klappande chipsmongon på sittplats

Kopierar bajen i nästan allting

Har absolut ingen taktkänsla, då ni alltid klappar bort alla sånger


Nu tänker jag inte tjata så mycket mer på er och er sorgliga ursäkt till klack, jag skulle bara vilja be er att sluta ljuga för er själva, det blir bara otroligt löjligt i längden.

Att jag är så pass hård i mina bedömningar beror på att ni är som ni är, ljuger i krönikor, i bloggar och liknande och har en väldigt taskig verklighetsuppfattnig.

Tack och bock
/ Svelander


www.youtube.com/watch?v=Wzdku4TXFi0&feature=related
Kommentera