1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581449 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #950057

Sv: Djurgårdens IF - Timrå IK 2007-12-01
Svelander: Vill man skapa sig en rättvis så är det väl egentligen inte samtal med Sundsvall Fans den rätta vägen att gå, då dom tar oändligt mycket mer grejer från Stockholmsklubbarna. Dom och Modos klack är ruggiga på den biten. Men, för att bemöta några av dina punkter:

"Inga egna ramsor/sånger"

Svar: Dom finns, men är få. Det handlar väldigt sällan om uppenbara baitningar, som när Modo kör den där "Vad tycker vi om Timrå? ILLA" blabla. Men visst, denna biten har varit tragisk sett till det underlag vi har med 1000 medlemmar och så vidare. Kunnandet borde finnas där.

"Sjunger endast när ni leder"

Svar: Nja. Denna punkten låter som att den kommer direkt från Sundsvalls supportrar, ett klassiskt påstående från deras håll. Då ska man komma ihåg att vi vunnit varje match mot dem senaste 700 åren, att överhuvudtaget hamna i underläge har inte varit på tal. Denna punkten håller jag inte med om.

"Enbart trumman som hörs under matcherna, plus ett antal klappande chipsmongon på sittplats"
Svar: Gör man den bedömningen från bortastå så stämmer den alldeles säkert, det där har fler än dig sagt. Det kan stämma till viss del i övrigt också, trumman har alldeles för stor roll i Timrå. Egentligen så personifierar jag dubbelmoralen eftersom jag blir vansinnig över allt handklappande men är samtidigt den som är trumslagare. Vi har en bra sittplats sett till handklappande, dock en död sittplats i övrigt sett till sång.

"Kopierar bajen i nästan allting"
Svar: Alla kopierar Bajen, eller egentligen inspireras av Bajen. Det är dock ingen ursäkt. Men av de ramsor som vi oftast kör så är det 1-2 som jag är säker på ursprungligen kommer från Hammarby. Så det är inte helt överenstämmande med verkligheten.

"Har absolut ingen taktkänsla, då ni alltid klappar bort alla sånger"
Svar: Stämmer ypperligt.
Kommentera