1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581409 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #962462

Sv: Timrå IK - Modo 2008-01-05
JimmyH: Vet inte om våran syn på Backe skiljer sig åt så värst. Det jag ville få fram var att många av Backes räddningar må se enkla ut medan de egentligen är rätt så kvalificerade. Att han allt som oftast är på rätt plats vid rätt tillfälle gör ju bara att det kan se enklare ut än det faktiskt är.

Försvarsmässigt så har vi däremot skilda uppfattningar. Och det är helt okej för mig. Har inga problem med att folk tycker annorlunda än mig. Jag håller på min ståndpunkt och argumenterar för den och andra har sin uppfattning och argumenterar för den. Precis som det ska vara =).

Vad gäller Jonte så håller jag med. Han verkar ha tagit bänkningen rätt och börjar jobba som han är skapt att göra. En lite småelak och energisk Jonte gillas skarpt.

Sundh och Svensson tycker jag har trampat lite vatten men ska ha all heder i den forechecking de gör. Får kanske inte ut så jättemycket poängmässigt men deras jobb är ovärderligt. Hoppas bara att Svenssons speltid med Pyörälä och Hahl på senaste tiden kan få honom att växa lite. Han har blivit farligare när han fått spela med dessa två herrar. men vem skulle inte bli en bättre spelare i den omgivningen? Fortsätt i den stilen Svensson. Tummen upp.

Axelsson tycker jag de senaste 10-15 matcherna har visat en helt annan energi och farlighet än man tidigare sett. Honom vill jag se även nästa säsong. Där tror jag det finns en enorm utvecklingspotential om den förvaltas rätt. Ettrig och irriterande för motståndaren. Som Sundh och Svensson fast målfarligare. Hoppas det släpper ännu mer ju längre säsongen lider.
Kommentera