1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

581761 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #966298

Sv: Timrå IK - Djurgården 2008-01-12
RTS: Vad var det för fel på Timrås tredje perioden igår? Kände du att det någon gång var nära att Djurgården skulle vända? Jag tyckte att det var hur lungt som helst.

Det finns i övrigt ingen nyans i det du skriver. Vaddå ansvarig för 25 mål bakåt? Varför inte använda riktiga siffror? Vill du överhuvudtaget bli tagen seriöst?

Han har varit inne på 15 mål i fem mot fem bakåt på hela säsongen, 12 framåt. Hur många av dem han är direkt ansvarig för vet inte jag. Jag är hur som helst inte nöjd med Robin Jonssons säsong. Jag trodde att han skulle vara mycket bättre än vad han varit, men det är inte katastrof varje gång han är inne. Att det skulle vara det är ju en överdrift som knappt är värd att kommentera.

Du borde se Sundsvall Hockeys matcher. Senast i fredags så kan jag säga att Jonssons föregångare i skylla-allt-på-backen Johan Svedberg uppträdde både tryggare och stabilare än vad Moe och Erixon gjorde. Jag gnäller inte om Moe och Erixon spelar i Timrå, jag tycker att det är häftigt med tanke på deras ålder, speciellt om de gör bra i från sig men nog har jag tillräcklig hockeykunskap att kunna förstå att det är tryggare att använda en rutinerad back som har defensiven som starkare än offensiven än en orutinerad ung back som är mer offensivt lagd då du vill stänga en match.

Bergius: Ja så är det. Nubben kom fram och sa: Kan du inte försvara Challe på hockeysnack, det är så mycket skit där. Du kan få en korv i varje paus för besväret, men ingen ketchup.

Nej jag tycker det är tragiskt hur så otroligt många det är som inte kan se nyanserat på saker och ting. Att använda hockeysnack till att gnälla av sig... Det borde ju kunna gå att åtminstone ha lite tanke bakom åsikterna och använda riktiga fakta. Eller är det för högt ställda krav?

Skärpning.
Kommentera