1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

582259 inlägg · 6215 ämnen

Inlägg #967184

Sv: Skellefteå - Timrå IK 2008-01-14
RocknRolf2:

Detroit torskar på en halvchans sent i tredje efter en bra match av bägge lagen. Jag vill inte hålla med om att Timrå genomförde en lika bra match ikväll. Jag skulle inte ge någon spelare betyget "usel" efter en hel match spelad men helhetsbilden av matchen är att den inte är bra genomförd. Sen så har Detroit ett litet annorlunda tabelläge än vad Timrå har också. Dom spelar mot bästa laget i östra med en komfortabel ledning i tabellen och brottas med lyxproblem, typ vilken målvakt av Hasek eller Osgood som ska stå, timrås problem behöver vi ju knappast jämföra.

Mitt hela resonemang gick ju ut på att man ÄR dålig därför att man INTE gör mål. Jag tycker inte att man kan vara nöjd med att skjuta utanför i en hel match och jag tycker inte att man, match efter match, kan nöja sig med att konstatera att Tenkrat sköt en puck i stolpen för 5:e matchen i rad.

Jag sa väl aldrig att man skapar kanonlägen hela matchen? Jag sa att när man väl skapade fina lägen så sitter dom inte. Min hela reaktion var ju på att jag inte höll med dig om att domaren förlorade matchen åt Timrå utan att man rår för det själva.

En gång för alla, där vi uppenbarligen inte är överens: Jag tycker inte att man nödvändigtvis måste göra en bra match bara för att man skapar en del fina lägen eller att man på något sätt ska vara nöjd med insatsen av detta skäl. Mål i buren och poäng i tabellen börjar bli betydligt mer intressant och viktigt än fina dragningar och antalet stolpskott i en match...vilket även tabelläget börjar ge sken av också.

Jag ser inget lag som jag är övertygad om att vi kommer att dänga i en kvart men förhoppningsvis så återfås lite skadade spelare och stabilitet innan det är dags för kvartsfinal.

Så. Nu är jag trött på att klaga. Det tjänar inget till och leder bara till en masas OT.
Kommentera