1150x200-051a7674-5bbf-491a-93fe-5680d7648151.jpeg

Timrå IK

577967 inlägg · 6216 ämnen

Inlägg #974224

Sv: Timrå IK-Södertälje SK 2008-01-28
Klubbledningen måste ju fundera just nu över valet av tränare, spelarnas prestationer och över en om/tillbyggnad av hallen.

Vem vill lägga ut dyra pengar på detta. Vår familj lägger ut över 9000 spänn varje år på årskort och inte fan kan man säga att man får valuta för pengarna. OK en och annan plattmatch köper jag men detta är ju inte precis första gången i år.
OK att motsåndarna är bättre och vinner därför -det köper jag oxå
Men att se till synes omotiverade spelare med höga löner med vissa undantag det köper jag INTE.

Föreningen, spelare, ledare, direktörer har ju ett ansvar mot sin publik, sponsorer, matchvärdar, ideelt arbetande(om det nu finns några såna längre)

Ska publiken fylla denna arena så måste man ju ha en bra produkt att erbjuda. Då kan man inte sitta och slå sig för bröstet medans det lallas runt på isen. Vem ska fylla en arena på säg 7 000 åskådare när det ganska ofta i år sett ut som det gjort.

Jag är så grymt besviken just nu och till den på ST som tippade 6-1 säger jag bara:Grattis- när gjorde Timrå senast 6 mål på hemmaplan?

Jag kräver engagemang och inställning hos både publik, spelare, ledare och någon form av valuta för pengarna som jag och många andra lägger ut för vårt Timrå år efer år.

Hur är stämningen i laget? Vilket förtroende har spelarna för tränarteamet?

Challe kvar efter den här säsongen -Ytterst tveksamt...Tenkrat kvar nästa år...
Förlänger Hahl vid tränarbyte - ganska troligt..eller...

Sen skulle det inte förvåna mig om laget lyfter sig till slutspelet och skulle det inte bli nåt slutspel - ja då är ju skandalen ett faktum
Kommentera