Vetgirig.nu

3612 inlägg · 31 ämnen

Inlägg #1138479

Sv: Hjälpa Conth att utveckla Vetgirig.
Metal Guru: Nu försöker jag för tredje gången utmana HockeySnacks Hemliga Inläggsätare, får se om jag lyckas överlista funktionen denna gång.... eller åtminstone kommer ihåg att spara mina nerkrafsade rader på annat håll.

Jag gillar förvisso "mindre snack, mer verkstad"-upplägget i förslaget. Men frågan är ändå vad som biter tillräckligt eller vilken av hjälpfunktionerna som är tillräckligt oumbärlig för att det skulle lyckas?

Skulle man få alla seriösa och ambitiösa ämnesförfattare att lägga ner, ja, då kommer det alltid nya - kanske inte fullt så seriösa och ambitiösa, men tillräckligt för att passa in i konceptet "det är inte så viktigt att allt blir så perfekt, huvudsaken att alla får vara med"....

Jurystrejk för bedömningen av nya ämnen? Där råder ju ingen överaktivitet ens som det är nu. Gissningsvis skulle det fortsätta mala på med en än större andel halvtaffliga ämnen som släpps igenom för att ingen ska bli ledsen eller arg (ingen ämnesförfattare, that is).

Det enda som återstår är moderatorstrejk. Det borde ge en signaleffekt, men det finns tjogvis med folk på duellen som inte är så engagerade i VGs utveckling och som säkert skulle kunna ta över den ganska begränsade syssla som moderatorsuppdraget ändå är.

Även om det på lång sikt skulle försämra sajtens kvalitet om ämnesförfattandet och juryn skulle kollapsa, så finns det redan så många bra ämnen på olika områden att man kan fortsätta att leva högt på att vara Sveriges största frågesportsajt länge än.... vi får lite skylla oss själva alltså, som inte gjort revolution tidigare:-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Hjälpa Conth att utveckla Vetgirig.
K70:
Hmm. Du tar udden av det enda vapen jag klurat ut finns, på samma sätt som jag oskadliggjorde din Rena Liga.
Vi får helt enkelt tröska om våra ingångsvärde i en ny processering, knåda lite annorlunda - och se om det nya slutresultatet passerar den andres kritiska granskning... :0)
Kommentera