Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

bedrövligt

192947 · » Till forumet


Sv: bedrövligt
Läste just Bengt Perssons krönika efter matchen igår.Bland det bästa jag läst,klockrent.
Kommentera

Sv: bedrövligt
Cusken: Såg matchen live, och det oroar. Brynäs har märkligt svårt för de enkla grejerna. De har liksom inget grundspel att falla tillbaka på. Det var pinsamt hur enkelt Luleå skaffade sig ytor i första perioden. De vänder och vrider i sarghörnen och plötsligt är det ingen försvarare där längre. Brynäsförsvaret tittar för mycket på pucken och går för lite på kropp.
Även om man spelade upp sig så tar det lite för lång tid, första passet är lite för slarvigt osv. Power-play är så förutsägbart. Har man bara en variant? Luleås box brydde sig inte ens om att stöta ut mot Miettinen i högerbacksposition för de vet att skottet kommer från Sjödin till vänster.
Matchens behållning var Luleås långmacka genom mittzon som skapade ett friläge, en läcker dragning som öppnade målet helt, och Ram som på något mirakulöst sätt ändå stoppade pucken före mållinjen.
Lite positivt då: Pluspoäng till Nylander som sliter outtröttligt, Ram som höll nere siffrorna med några imponerande räddningar, Petré i offensivt läge som vågar och slutligen killen utan namn på ryggen... Nummer 11 vilket borde vara Niclas Danielsson var bäst på isen. Han var överallt och belönades med mycket istid också. Plus kan även delas ut till domare Rådbjer som höll en bra nivå i en snäll match.
Brynäs måste upp ett par snäpp igen för att det här ska fixa sig. Kan Luovi och Wågström bidra med nåt kanske? Har en känsla av att många spelare är ganska slitna nu efter massor av "måstematcher"...
Kommentera

Sv: bedrövligt
Cricke: Jag vill minnas att jag satte igång en tråd med samma rubrik för ett par månader sedan. Brynäs insats var då liksom idag just... bedövlig.

Det ser inte alls bra ut nu och allt mer talar för kvalspel. En ljuspunkt är i alla fall att Sundlöv är lika kritisk. Jag är mer van att höra ursäkter om vilken otur de hade eller redan klassiska "ett fall framåt".

Håller förstås med dig, Cricke, i din kritik. Dels i alla fall. Jag tycker inte att denna säsongs nyförvärv är dåliga, något för få bara. Truppen måste föryngras och breddas. In med mer spelare. In med bättre spelare. In med yngre spelare. Lika enkelt som svårt.

Det är bara att köra på i detta läge. Allt att vinna..
Kommentera

bedrövligt
Kommer direkt från matchen och fy fan vad jag är besviken på detta lag. Att inte kunna prestera bättre än så här när det gäller så otroligt mycket. Tycker att alla brynässpelare skall åka hem och dra något gammalt över sig och skämmas. Undantag Niclas Danielsson och Anger. Minst 18 spelare i Brynäs håller div 1 klass, därför ligger Brynäs där dom ligger.
Tycker att sportkommitten skall avgå redan när elitserien är avslutat i feb så att dom inte har möjlighet att kalkonvärva några fler spelare till nästa säsong.
Kommentera

192947 · »