Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Brynäs Vs: Modo

« · 417736 Till forumet


Sv: Brynäs Vs: Modo
munken: En intressant teori. Men är det så enkelt att större omsättning i truppen ger bättre resultat ger mer sponsorsintäkter? Eller är det att klubben blivit alltför arrogant, något man jobbat stenhårt senaste året med att ändra på? Elle rär det så att Jantelagen regerar i Gävle och klubbar som sticker ut hakan (rackham!) vill man inte stödja? Elle rär det så att "godisgänget" helt enkelt inte gillar Brynäs IF? Eller, eller, eller?

Styrelsen har verkligen jobbat med att förbättra relationen till sponsorerna. Men vi har fortfarande ingen nationel sponsor av större betydelse. Foretfarande Gevalia som flyttat verksamheter från Gävle. Det behövs mycket arbete och dialog med fans, supporters, sponsorer och kommun för att samla alla kring enkla, tydliga mål.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
Jompe: En berättigad fråga. Själv bor jag i Gävle och har haft säsongsbiljett de senaste 15 åren. Problemet tror jag är de sportsliga framgångarna i Brynäs och då det går så dåligt för laget vill inte sponsorerna satsa pengar i föreningen. Brynäs har förlitat sig på för få spelare de senaste säsongerna. Spelare som typ Ove Molin som har varit på nedgång de senaste åren tillhör fortfarande en av nyckelspelarna i Brynäs.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
munken: Skulle vilja komma tillbaka till en diskussion vi hade för någon dag sedan om förhållandet mellan Gävle och Brynäs. Jag bor inte själv i stan och det är kanske därför jag inte fattar vad som händer och inte händer där. Det krävs inte många Hz mellan öronen för att inse att Gävle utan elitserielaget Brynäs blir en flugskit på kartan. Då tycker man att det borde finnas en insikt i Gävleregionens näringsliv att stödja detta regionens kylaremblem. De senaste veckorna har Sundlöv gått ut i media och talat om vad han vill göra, om sponsorerna kan komma upp med extra pengar till klubben. Vad händer? Nada, zip zero.
Måste Brynäs ner i allsvenskan för att något ska hända?

Skulle vara intressant att höra Gävlebornas förklaringar till varför Gävle misslyckas där Timrå, Karlstad, Linköping med flera städer lyckas. Är det klubbens fel, stans fel?
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
lindberg: Jag tror inte domarna blir Brynäs stora problem i år....
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude: Det handlar inte om lag som är gnälliga utan om enskilda spelare, vissa är mer gnälliga än andra. Jag tycker dock att vissa spelare i Brynäs skulle koncenterera sig mer på spelet istället för att gnälla på sådant som de ändå inte kan påverka, dvs domarens bedömningar.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude:

Ni är inte inte på något vis hårdare än något annat lag heller, möjligtvis äldre.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
AM: Vi (spelarna) gnäller inte över alla domslut. Vi diskuterar dem bara... Att vi i Brynäs är ett gnäll lag, det är obefogat snack. Vi snackar inte mer med domarna än andra lag i ES.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude:
Du menar dem hårdhet som gör att dom gnäller på domaren i varje spelavbrott så fort nån råkat röra vid dom...
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
Frisco: det är ju snart match ju mellan våra lag så lite kaxighet, självförtroende (för sitt lag), och lite psyk mot er som motståndarna hör ju till nu! När man skriver såna här rader är bara för att man ska psyka motståndarna och håna dem innan match. Efter det så är det lungt ....
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude: [Om kupan åker ut så kommer bara någon annan in i bilden och plockar bort de spelare som e värdefulla för modo.]

Men hallå. Sluta rök och klättra ner från taket nu. Verklighetesanknytning från din sida vore trevligt istället för 12-13åringssnack om att plocka hit och plocka dit.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
AM: vi ska inte spela fult på er och åka ut.. Vi ska spela tufft, sysst och väldigt hårt. Den hårdhet som finns i alla brynäsare. Den hårdhet som tillåts i svensk hockey. Då kommer vi att plocka bort er...
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude: Till slut är det tomt på brynäsare i båset och då finns det ändå ett gäng modospelare kvar som kan göra mål...
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
AM: Om kupan åker ut så kommer bara någon annan in i bilden och plockar bort de spelare som e värdefulla för modo.

Visst är foppa stark i kroppen men han är fortf halvskadad och hans kropp kommer att mattas av efter ett tag.. (det är vad ja tror)

Sen så har vi också Mattias Karlsson, våran duktiga -85 (som ingen räknar med) kan spela en fysisk hcokey. Han är stark i kroppen och kan kommer att överaska denna säsong.
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude: Får väl hoppas att Kupan höjer till många steg isåfall, han blir ju lätt rundad annars av "vanliga" ES-spelare... Foppa spelar ju också fysiskt, så vem får smällarna?

Njae, tror att det blir mkt täcka upp bakåt och minimera misstagen, inte så mkt gladoffensiv från BIFs sida i premiären mot MoDo... Även om "stjärnorna" inte helt samspelta än i MoDo, så kan det gå undan...
Enkelt spel ur zon osv. tror jag på. TJ vet nog hur man med underlägsna backar måste spela mot bra offensiva motståndare... Sen får vi hoppas att vi har några friska spelare som kan, och följer TJs spelideér...
Kommentera

Sv: Brynäs Vs: Modo
The Dude: Då blir det utvisning för fasthållning och då har vi fler som kan snurra upp brynäsare. Det har dom ju gjort förr...
Kommentera

Brynäs Vs: Modo
Såg att Foppa kommer lira på tisdag.
Ska bli mycket intressant att se om han klarar av att åka förbi våran Kupan.

Tror att foppa kommer att fastna i kupans låga famn och inte komma ur den för resten av matchen.

Sen så får vi se om "frälsaren" Peter Forsberg är så bra som det sägs..
Han är både halvskadad och lite på nedgång som spelare..

Ska bli väldigt trevligt att se matchen på C+ på tisdag...
Kommentera

« · 417736