Brynäs IF

712685 inlägg · 7953 ämnen

HYMN !

1771683 · » Till forumet


Sv: HYMN !
moment22: "Vi älskar vårat Brynäs IF... B.I.F".. Visst jag kan försöka tänka bort barnen osv men jag tycker inte fyran är bättre än tex ettan.
Tycker texten i fyran är ganska tråkig (bortsett från vårt fina Brynäs).
Däremot skulle jag ta dina ord om att hela läktaren sjunger ettan istället för kören. Det kan däremot bli bättre.
Sen gillar jag inte alls rösten på han som sjunger i bidrag fyra. Kan vara det samt texten som gör att jag inte gillar fyran! :)
Men smaken är ju som baken.
Kommentera

Sv: HYMN !
moment22: Fast hymnen kommer ser spelas innan introt när folk är på väg till sona platser så det påverkar nog inte stämningen ändå.
Kommentera

Sv: HYMN !
Var in och kikade, bidrag ett leder. Kom igen, den är ju otroligt seg och intetsägande. Spelas den innan match är ju stämningen i botten redan innan första ingripandet av slips för dagen. Fyran är mitt val, tänk bort barnen och så tänker ni att hela läktaren sjunger refrängen likt engelsmännen sjunger God save the queen, då snackar vi!
Kommentera

Sv: HYMN !
Davey85: Precis min tanke, barnrösterna måste bytas ut.
Kommentera

Sv: HYMN !
Bidrag 4 känns bäst. Men produktionen vet jag inte om den funkar i en (ofta halvtom) arena. Inga trummor som fyller upp, barnrösterna borde bytas ut mot någon mer klackliknande inspelning. I övrigt har den bäst melodi och överlägset bäst text.
Kommentera

Sv: HYMN !
Zzz: Trisst att alla är så negativa till hymnen, det är ju en kul grej och man behöver ju inte spela vinnarlåten i all framtid.
Kommentera

Sv: HYMN !
Zzz: Du menar deras Poseidon? Ja, den är mäktig på plats:)
Kommentera

Sv: HYMN !
Honken: Jag menade inte att vara respektlös mot dom som lagt ned tid på att få till något bra. Illamående var ett uselt ordval.

Men jag tycker det känns lite forcerat, måste man ha en hymn? Kan man inte vänta tills någon skriver något bra för stt man vill snarare än att det är en tävling?

Jag gillar IFK Göteborgs som Joel Alme har skrivt. Varför nöja sig med något sämre? Vi vill ju inte ha det som i Karlstad.
Kommentera

Sv: HYMN !
Zzz: Tycker inte de är så illa, de är ok men 4:an kändes bäst:)
Kommentera

Sv: HYMN !
tjugo8: Jag håller med, lägg ner nu i tid om bidragen inte bättre! Trean kan jag acceptera men resten gör mig illamående. Nivån måste vara högre om det ska vara värt det, annars är det väl bättre att köra med Brynäs hej. Den är ju i allafall gammal och klassisk.
Kommentera

Sv: HYMN !
#1 är vidrig!
Vinner den gör jag som på bortaplan, går till min plats när hymn/intro är över
Kommentera

HYMN !
Avskyr hymner
Men #3 är ok
Kommentera

1771683 · »