Brynäs IF

715674 inlägg · 7953 ämnen

Inför Säsongsstarten.

580060 · » Till forumet


Sv: Inför Säsongsstarten.
65selander: Jag pratade med Björne i onsdags och han sa då att han får stä över några matcher i början. Visst behövs han men det är inte panik så att han skall komma tillbaka för tidigt.

Han ser lite stel ut i åkningen fortfarande pch man ser att han inte kan trycka ifrån ordentligt, ej heller stoppa så snabbt som man kan önska.
Kommentera

Sv: Inför Säsongsstarten.
I lokalblaskan läste jag inför elitserien detta:
Först intervjuvar dom Sjödda som tycker att det blivit bättre ordning och att Boorken talar om vad som ska göras och spelarna utför det ungefär.
Direkt efter stod det; "Grabbarna är 20-30 år och jag är 54 jag tror inte dom vill ha nån som sitter och gullar i omklädningsrummet".

Tyckte direkt efter att Sjödda var lite hård mot sig själv, 54 år...
Visade sig förståss att det var Boorken som menades.

Radbrytning kunde ha använts i artikeln...
Kommentera

Sv: Inför Säsongsstarten.
wap.hockeysnack.com
Lasse tror du att Björne är med på måndag? Han skulle onekligen behövas.
Kommentera

Sv: Inför Säsongsstarten.
GävleLasse: bra att höra!!!
Hörde att det kommer va krångligt på måndag men det blir nog bra!
LÄNGTAR SOM FN!
Kommentera

Inför Säsongsstarten.
Jag var och kollade på träningen idag (fredag) och det var många glädjande besked.

HELA truppen sånär som på långtidsskadade Sulku deltog på träningen.
Björn Danielsson deltog i samtliga teknik/taktik övningar och i viss mån när det tränades med full kontakt. Det nöttes mycket på detaljer spelmässigt och en hel del på Powerplay och Boxplay. Av det jag hörde så talade Boork mycket om vikten av att komma till avslut oftare och att inte krångla till det vid avsluten. Det lät som musik i mina öron.

Femmorna är oförändrade med enda skillnaden att Bäckström gått tillbaka till sin vanliga kedja mellan Aarnio och Miettinen. Wahlberg har återtagit sin plats mellan Viitakoski och Malmström. Björn Danielsson tränade i svart tröja och kommer troligtvis att återta sin plats. Var Viitakoski hamnar återstår att se.

Annars var det bra stämning i laget och nyförvärvet Lavins verkar ha kommit in bra i gänget. Lavins som förövrigt såg bra ut på träningen.

En annan stor skillnad mot träningarna under förra säsongen var att Boork ideligen manade på grabbarna att köra järnet i varje övning. Detta var ett stort problem förra säsongen då de gjorde övningarna i lite lugnare tempo.
Kommentera

580060 · »