Brynäs IF

713840 inlägg · 7953 ämnen

Jag har svaren!

203683 · » Till forumet


Sv: Jag har svaren!
Cusken: Ja nån valuta för pengarna va det inte idag....stora delar gick före tredje perioden och jag förstår dem denna gången...man har börjat lessna nu efter att det ska vara likadant varje match
Kommentera

Sv: Jag har svaren!
Cusken: Halleluja!
Kommentera

Jag har svaren!
Det här skrev Jag i morse:

"claesw: Ja, jag tar inte åt mig där i alla fall. Under matchtips tippar jag Brynäs-MoDo 1-5. Jag tycker inte att Brynäs har visat något av värde de senaste matcherna. 1-10 på de två senaste matcherna är bedrövligt bedrövligt. Segrarna mot Linköping och HV71 anser jag inte heller främst beror på bra spel hos Gävlelaget (HV's fall enorm ineffektivitet och Linköping var ju faktiskt sorgliga att se).

Jag ser alltså ingen som helst anledning varför formtoppade MoDo ska ha problem här - men jag har jättegärna fel. Brynäs borde ju vara j-t hungriga att vinna den här matchen. Att visa publiken att de får lite valuta tillbaka för pengarna. Det trodde jag förvisso redan förra matchen och det visade ju sig vara för mycket begärt - därför går det inte att tro att liket ska resa sig igen.

Brynäs årgång 2002/03 är j-t trött."

Jag har rätt - Huge och några andra har fel. Det är så som jag har tjatat om hela säsongen: Denna årgång av Brynäs suger! Punkt slut!

Ni som har sett de senaste matcherna - Är det någon av er som inte håller med mig?
Kommentera

203683 · »