Brynäs IF

570233 inlägg · 7776 ämnen

Kaoset i Brynäs

2176928 · » Till forumet


Sv: Kaoset i Brynäs
Brynäshjärta:
Ja, det är fan som Jordens undergång om man skall tro allt man har hör på stan. Det är ofrånkomligt att det sprids rykten när det går dåligt, men mitt i detta flöde av ren skit runt föreningen finns det krafter som vill Brynäs väl.
När de med formella mandat (tänker främst på Styrelse och klubbdirektör) passiviserade hukar under det ökade trycket och pressen som stegras desto närmare vi kommer slutet (SHL eller HA) och konsekvenserna av detta så behövs samling mot framtiden. Den enda samlande kraft som finns nu är den av medlemmarna utsedda Valberedningen. Den är Brynäs hopp. När ingen annan kliver fram, varken på isen, i båset eller på Högkvarteret på Sätraåsen så återstår tre förtroendevalda i valberedningen utsedda av Brynäs ägare, medlemmarna. Vägen framåt börjar där! Prata med valberedningen!
Sen får vi hoppas att våra krigare på isen klarar pressen bättre än HVs dito och att vi går segrande ur slaget om SHL-platsen 21/22!
+5
Kommentera

Sv: Kaoset i Brynäs
Brynäshjärta: Campese har en del skit på sig om man säger så. Väntar spänt på att allt ska komma ut :)
+4
Kommentera

Sv: Kaoset i Brynäs
Brynäshjärta: Blir intressant att följa denna soppan....varför blir jag inte förvånad!
+1
Kommentera

Kaoset i Brynäs
Herregud vilka historier som nu sipprar ut från högkvarteret på Monitor Arena..... Anledningen till att Campese skulle få sparken handlar om olämpligt uppträdande mot anställdas respektive (vågar inte skriva mer utförligt än så) har ni läst Stisses krönika kring ämnet så förstår ni att detta är välkänt bland sportjournalisterna. Allt var klart för att Campese skulle sparkas men då klev Peter och Viktor in och hotade med att sticka om så skedde. Styrelsen hade alltså chansen att bli av med Peter o Viktor ”gratis” men backade då. Att styrelsen alltid är ytterst ansvarig är ju solklart men det kan ju vara intressant att veta att vi hade chansen att bli av med den sämsta tränartrojka Brynäs någonsin haft utan att ens behöva sparka dom är ju minst sagt anmärkningsvärt.......
+2
Kommentera

2176928 · »