Brynäs IF

713799 inlägg · 7953 ämnen

KVALSERIEN!!!

201193 · » Till forumet


Sv: KVALSERIEN!!!
Natten: Brynäs IF hör inte hemma i elitserien som klubb heller. 5 miljoner back denna säsong! Då förstår ni själva att det är totalkris - och att vi måste inse att det faktiskt inte går att bedriva spel på högsta nivå mera för vår anrika förening. Katastrofen. om man nu får använda detta uttryck, är ett faktum!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Oj...men lite upprepningar såg jag.."Precis vad jag sa också" ska det vara..
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Natten: 1. Precis vad jag vad jag sa också. Skitlag. 2. Ja, han var dålig.
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Två intryck från MIF matchen 1. Brynäs hör inte hemma i elitserien med det spel dom presterade och med dom skotten och avsluten gör man inga mål. 2. sämre domarinsatts har jag aldrig sett.
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Tor Karlström:Ok tack för den informationen det är sorgligt att BIF har blivit så dåliga,tänk för 2 år sen när jag var i gavlerinken lördagen den 13.e januari o såg BIF vinna mot VF med 7-2 det var tider det!!!Men det var då det!!!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
observant: Jag var på matchen,Ulf Gyllnaders domarinsats var URUSEL!!!
När Ove Molin fri med målvakten blir fälld och tacklad in i sargen,vad händer då..?!
Ingen straffar,ingen utvisning på någon Malmö-spelare.
Brynäs hade även en puck inne i mål i slutet på första perioden tror jag att de va,vad händer då..?!
Inget mål!!!

Men Malmö spelade smart,defensiven var hyfsad från deras sida,det verkade som inte Brynäspelarna hade någon ork eller vilja att vinna.
Man måste visa 100% inställning under matcherna annars vinner man aldrig,rutinerade spelare måste visa vägen.
En Johan Lindström typ saknar jag.

Ståplats var usel.

Att vara supporter till Brynäs,är bland de mest jobbigaste som finns.
Någon som inte håller..?!

Brynäs IF ÄR DOM BÄSTA!!!

M.V.H Tor!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Bissett: Ja du o sen lär ju ROGER MELINS RÖGLE sätta BIF på plats var så säker,voine voine hur länge ska vi utsättas för detta pisselände??SOMMAREN LÄNGTAR JAG TILL NU!!!!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Lilljanne: Vet du vad?Då lär jag få se Brynäs här i vår ishall snart inom kort framtid o tro mig det vill jag inte!!!!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
observant: Nu har jag deppat i nån timme,nu tänker jag ta mej en redig fylla,blir no´g inte så lätt att ha o göra med ikväll!*SUCK*

Kvalserien here we comes!!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Jag är mer orolig för årsmötet än för kvalserien. Risken att det blir "business as usual" i föreningen är betydligt större än att Brynäs blir trea eller sämre i kvalserien.
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Ja du TOR var du på matchen???Vad tror du om fortsättningen nu då kommer det någon vändning???
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Lilljanne: Ja så måste dom göra låta dom som har slitit förgäves hela denna sega säsong vila viktiga spelare som vi behöver sen i en mycket tung kvalserie där lär vi behöva varenda viktig kugge för att klara eliten igen,huga mig låt junisarna spela massor nu!!!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
Måtte dom matcha juniorerna nu när man bestämt sej för att inte bredda truppen med värvningar. 10 matcher att förbereda sej på och ge juniorerna matchvana och seniorerna lite vila. KÄMPA BRYNÄS!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
RavenLord:OK men jag tycker synd om er som var där,Torsdags när jag var i Scandinavium så rev jag sönder min matchbiljett i tusen bitar faan vad förbannad jag var.Tycker synd om alla som ska gå se matchen på Torsdag redan nu för DIF verkar vara i STORFORM stackars våra sargade spelare dom lär bli körda i botten totalt både psykiskt o fysiskt vad talar då för BIF i en kvalserie aj aj aj ajaj!!!!!!!!!!!!
Kommentera

Sv: KVALSERIEN!!!
observant: Inte mycket att säga mer än att de kämpade på bra och att domaren var blind och såg inte alla klubbor som var upp i ansiktena på Brynäsarna..
Wågstråm spelade i tredje och de va ju kul att se
Kommentera

KVALSERIEN!!!
Tror nån på någon helgonförklaring o vändning på detta vad säger du HUGE???Nu kommer RAVENLORDS matchförklaring snart intressant o höra vad han har att säga!!!
Kommentera

201193 · »