Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

RÖR OM, NC!!!

« · 1296644 Till forumet


Sv: RÖR OM, NC!!!
arnio: Problemet är att Brynäs blivit ett varannanmatchlag. Det håller inte på den här nivån. Det är uppenbart att det sätt cz snackar med laget inte är rätt väg han måste röra om rejält nu för att visa att han inte är nöjd. Jag tror även att det är dags att ge kaptensrollen till nån annan. Man måste visa för laget, sponsorer och supportrar att man inte är nöjd alls. Kraftfulla åtgärder måste till. Det är typ tredje genomklappningen på kort tid nu så det håller inte.

Dags för cz att verkligen visa att han är en LEDARE.
Kommentera

Sv: RÖR OM, NC!!!
Pettisbif: Hahaha har du svalt en citron? Snacka om expert som tror att du kan hockey för att du spelat NHL 08 på din Nitendo box.
SSK tog FBK borta men sen gick det ju bra för FBK så dra inte i paniksnöret för en liten genomklappning. Svaret på vad som hände är enkelt min vän, intåget av Greiss och uttåget av Bjurling blev ett energitapp som gick ut över allt vi såg på banan i går.

Greiss kommer bara att bli bättre och bättre ju mer matchvana han får, och det är ju till slutspelet vi ska vara som bäst.
Kommentera

RÖR OM, NC!!!
Nu är det tamme fan dags att röra om ordentligt!!!
Hade själv ingen möjlighet att se matchen. Men har sett klipp från den..
Dacke, Dacke, Dacke... Capitan or? hehe jaa, lite skrattredande är det.. :D
Laurit, Nordan ja hur var dom då? SPOTTADE DOM UPP SIG?! njaaa.. :D
Boorken hade visst mod i att han kunde bänka spelare som inte gör jobbet V-A-R-J-E dag! Goda vanor mm. mm. Asså nån måste höja rösten för, NC kan inte stå som ett lik i sitt matchande.. Nordan och Laurit kan inte få förstöra våra PP:n varje f*ning gång... Kahna,Sandin, ja till och med Hansen i viss mån måste få mer istid!! Rätt spelare på rätt plats. Ja, faktiskt sånt som dom flesta hockeykunniga ser men inte NC,J.L och T.J tydligen.. Calle ska styra ett PP men inte från blå.. Clarke har missat hundra lägen känns det som när han
stötter ner på sin kant.. Nordan har inte slagit ett enda överaskande pass.. Laurit har inte visat **K, Khana och Sandin blir överkörda.. finns hur mkt som helst.. tror dessutom att det hade varit ett coach drag att låta Svedberg stå dessutom. Dacke.. Dacke.. Dacke... jag förstår varför han i stort sett bara spela BP i NHL..


Kommer ihåg för någa säsonger sedan när Sperrle storspelade, tog 52 skott, Booken vilade Månsson,Angell,Lind, man borta vann mot ett LHC som låg etta och som inte hade förlorat en enda match på hemma plan. Man vann med 2-1 och där visade man hjärta..
FAN I HELVETE NIKLAS! Nu får du fan ta och visa att du är tränare.. SLUTA dalta med Dacke,Nordan mm. På torsdag vill jag att ni tar hem Rohdin, han har f.ö sett mkt bra ut i Mora. Snabb! Intensiv! Ger Allt! Och dessutom hungrig! In med Rensfeldt. Spela wännström, gör om i femmorna. VILA DACKE,NORDAN,LAURIT,ALEX.. Gör om i PP:na och spela rätt folk. Bäst för dagen spelar mest!!!

Greiss(Svedberg)

Jonsson-Andersén
Ekholm-Bertilsson
Berglind-Sundqvist
Carlsson-Clarke

Kahnberg-Järnkrok-Rödin
Silfverberg-Hansen-Somervouri
Rohdin-Granström-Sandin
Rensfeldt-Larsson-Wännström

PP1:
Jonsson på blå
Kahna till vänster
Granis framför mål
Sandin till höger
Somervouri i slottet

PP 2:
Ekholm och Berglind på blå
Silver och Calle styr spelet
Rensfeldt kan ta skott i slottet (har ett mkt bra skott) alt. skymma mållisen (han är stor och täcker mkt)
Kommentera

« · 1296644