Brynäs IF

716717 inlägg · 7953 ämnen

Silly

« · 258704 Till forumet


Silly
Undrar vilken storsponsor det var som var villig att betala "Honkens" lön ? Kan inte denne storsponsor vara villig att slanta för en landslagscenter som vill hem från finland? Vi behöver ju två nya centrar till nästa säsong. Jag tycker att man skall försöka ta Mikael Holmqvist, kosta vad det kosta vill. Sedan Jakob Johansson. Dyrt? Javisst ! Det kan man dock kosta på sig när man nu ( som jag tror ) flyttar upp minst fyra juniorer i A - truppen och deras första kontrakt med A - laget är definitivt inte dyra kontrakt.

Sorgligt att Rehnberg eventuellt måste lägga av med hockeyn pga upprepade hjärnskakningar. En personlig favorit med sitt uppoffrande spel. Här får inte Bif chansa utan man måste se sig om efter en ersättare. Detsamma gäller Luovi med sin grymma lön. Bif får absolut inte ta en chansning i det här fallet heller utan leta efter en ersättare.

Niklas Danielsson har drabbats av "Molle-viruset", kan inte göra mål ens på de mest givna målchanser ;-) När det lossnar för denne talang kommer det att göra det rejält.

Hoppas det kommer att lossna för "Bacon" om/när han nu byter klubb till Dif. Han måste få ut mer av sin talang.
Kommentera

« · 258704