Brynäs IF

715752 inlägg · 7953 ämnen

Vecka 15 - Virus?

251312 · » Till forumet


Sv: Vecka 15 - Virus?
P J Davydjoos:

Du har skippat Bergkvist, vilket hedrar dig enormt. TA BORT!!
Din fjärdekedja ser farligare ut för Brynäs än motståndaren.
Kösa kan fortsätta med att vara småskadad och sätt i Floberg där i stället.
Kommentera

Sv: Vecka 15 - Virus?
65 Selander: Härligt! :-)

1. Finns det några jackor kvar i shopen?

2. När åker vi?
Kommentera

Sv: Vecka 15 - Virus?
P J Davydjoos: V315 kommer att bli en lång väntan tills dom släpper namnet på sportchefen, tror nog att det blir en från det egna ledet.

Matchen på torsdag blir tuff men jag tror att hemmaplanen kommer att ge oss fördel. Värre blir det borta i en fullsatt hall med fanatiska supportrar och vissa med åldern innne för att ha kvar Brynäshatet i blodet.

En välkänt ansikte från Lycksele (Göran) berättade att när man är i Skellefteå i en Brynäs jacka så får man räkna med att man får lite knuffar på sig när man möter folk i trängseln, alltid en axel som trycker till lite extra.
Kommentera

Vecka 15 - Virus?
Enligt länktipset, i sista delen av artikeln, så får man äntligen höra något om sportchefs-jobbet. Det sägs att det bara är detaljer som återstår med det namn som har varit nummer ett hela tiden, och eftersom de flesta inklusive undertecknad sätter "virus" som etta, så kan vi ju hoppas att det är honom dom signar, isåfall skulle jag genast se ljusare på framtiden...

Det gäller dock också att få in rätt folk på rätt plats, för att återfå förtroendet bland folk i allmänhet och sponsorer i synnerhet för att kunna resa sig och ha råd att driva föreningen framåt organisatoriskt, ekonomiskt, visionärt och sportsligt.

Jag hoppas jag i framtiden slipper ha så här pass lågt förtroende för klubbens ledning, att alla inblandade har lärt sig en läxa och att vi inte behöver sjunka lägre än vi redan gjort, nu gäller det att resa sig på alla plan.

Och nu till det sportsliga, det blir en tuff utmaning på torsdag, att hitta spelet och spela ut och ge allt mot seriens hitills mest stabila och homogena lag, iallafall offensivt. Och det blir väl det som Brynäs måste uttnyttja, SKAIKS gladhockey lär göra dom sårbara bakåt, låt Danielsson*2 forsätta kampera ihop med Janne, och försök på lite snabba spelvändningar, och täta till bakåt, men att samtidigt försöka att föra spelet så mycket som möjligt...

Vad sägs om 4 kedjor? Utnyttja bredden...
typ följande:
1:a : P3-Miettinen-Anger
2:a : B.Danielsson-Janne-N.Danielsson
3:e : Rönnqvist-Kyrö-Molin
4:e : Nylander-Wågen-Karjalainen
Kommentera

251312 · »