Brynäs IF

713251 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1014170

Sv: Brynäs IF - Rögle BK 23/3-08
Per HApps: Det skulle förvåna mig mycket om vi gick igenom det hela obesegrade. Visserligen har vi fått en drömstart med nio inspelade pinnar på tre matcher. Men sett till det förhållandevis lätta spelschemat så har man knappast kunna kräva något annat. Skulle vi vinna sju matcher på raken så kommer vi att torska den åttonde, oavsett motstånd. Man minns med förskräckelse Brynäs insats borta mot SAIK säsongen 96 när vi var klara och skulle "spela av" den sista matchen.

Rent spelmässigt så har det varit ojämt från stund till stund dessbättre är lägstanivån en smula högre nu. På det så har vi en målvakt som är i harmoni med sig själv och sånt smittar av sig på laget och publiken.

Vi har en tuff period framför oss med först en bortamatch mot ett revanchsuget Mora och sedan dubbelmöte med Malmö som jag tycker imponerar. Efter det är det dags för Mora igen hemma. Sex pinnar på de fyra matcherna så räcker det med att vi slår VIK och RBK borta för att fixa kontraktet. En inte alltför omöjlig uppgift.

Det är ganska kul att läsa om hur våra gamla stjärnor som Sjödda och Molin återigen spelar som i fornstora dagar.Att det har varit mot Allsvenskt motstånd tycks man ha glömt. 

Mycket avgörs på torsdag. Mora går in i KS tuffaste period Först match mot oss och sedan dubbelmöte med Leksand och sedan oss igen på bortais.Sett till vad man presterat hittills i KS så kommer de att få svårt och kan mycket väl vara avsågade efter dessa fyra matcher. 

Är vi obesegrade när serien vänder så vågar jag hoppas att det kommer att gå vägen, man har varit Brynäsare för länge för att ta ut segern i förskott.
Kommentera