Brynäs IF

713254 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1038349

Sv: Silly Season 2008 / 2009 [A new beginning]
bradberry sa: - Sluta vara så sorgligt patetisk! Är truppen spikad? - Nej just det.... Vänta tills truppen är klar innan du sågar HELA TRUPPEN. Enskilda värvningar/förlängningar kan man såga men att påstå att årets trupp är sämre än förra när man är mitt uppe i byggandet av den är ju rent av löjligt.

Tålamod som en rastlös femåring!


Tålamod som en rastlös femåring?! Nja, tycker snarare att jag precis som de flesta andra BIF-supportrar har haft ett mycket stort tålamod under 2000-talet.

Jag vidhåller vad jag skrev, även det du tydligen utelämnade; Hoppas Sundlöv lyckas med några lyckträffar. Truppen är inte spikad precis som du säger men jag tycker att det är lite oroväckande att du verkar glömma att det är Sundlöv som ska förstärka truppen.... Samme Sundlöv som förra året godkände en rekordstor trupp, samme Sundlöv som trodde att förra årets lag var en medaljkanditat och samme Sundlöv som nu går ut och säger att han tror på det här laget, en decimerad verision av förra årets trupp (som kom sist i ES och spelade i KS).

Jag vet inte vad du tycker men truppen i dagsläget behöver rejäla förstärkningar för bli bra. Om du skriver något annat tror jag faktiskt att du ljuger alt. inte tror på dig själv.

Just nu ska 4-5 spelare värvas och med ett budgetmål som säger att lönekostnaderna ska minskas med 6 miljoner borgar det inte direkt för idel storstjärnor som kommer. Men men, jag väntar på att bli positivt överraskad och självklart hoppas jag något bra. Jag orkar inte sitta i LA ytterligare en säsong och se klubbmärket dras i smutsen.
Kommentera