Brynäs IF

713502 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1047135

Sv: Till Brynäs Ultras
arnio:
Visst är det idiotiskt att smuggla in bengaliska eldar, jag kunde inte hålla med dig mer, om än mer idiotiskt att tända dem i en ishockeyhall.

MEN, det har vi inte gjort, säg precis vad ni vill om det, faktumet kommer alltid att kvarstå. Ni har inte suttit på ett möte med säk. ansvarig och ordförande i BT där alla tre parter varit överens om att första "bengalen" mot LHC i premiären inte var UB. Den tändes inte ens där vi stog!

Och den i Mora har jag fått två olika uppfattningar om då jag befann mig 5 meter ifrån den och höll på med något helt annat när den tändes.

Nu har jag gjort en hel del banderoller i mina dar, vilken banderoll/banderoller är det enligt dig som är provocerande?

Slåss har jag aldrig gjort, och vad jag vet ingen annan i UB heller för den delen, om man inte räknar gången jag fick ett batongrepp över ryggen när jag lämnade läktaren i protest förstårs... Fast det kanske var mitt fel? isåfall ber jag så hemskt mycket om ursäkt.. 8-)

Du tycker alltså att du har rätt att sortera ut "bra" supportrar och "dåliga" supportrar? Isåfall tar jag mig rätten att kräva någon form av bevis på brott och jävulskap mot dessa "dåliga fans" som du väljer att kalla dom.

Enligt dig så kan man alltså inte vara ultra och vara intresserad av ishockey, eller har jag missförstått dig nu?
Kommentera