Brynäs IF

709866 inlägg · 7953 ämnen

Till Brynäs Ultras

1048228 · » Till forumet


Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: Att du ens orkar bry dig om vad dom tycker!

Dom är ju lika mot oss i SektionL oxå så. Visst jag tar på mig att det har spårat ur några gånger oxå men det har jag fått stå för, och det gör jag fortfarande, dock har vi aldrig fajtas, men en sak är säker jag går inte på hockey för att lyssna på vad dom här surisarna påstår att jag gör eller inte gör på en hockeyrink. För så mycket skit rykten som jag hört sen vi startade skulle jag lätt få plats med i en bok!

Visst håller med om deras åsikter om slagsmål och sånt, men dom glömmer ju bort det dom själva gjort genom åren! Jag har åkt sen jag var 14 och är bara 21 idag alltså har jag åkt i 7 år på borta resor och sett en hel del! Jag kanske bara behöver nämna Linköping då vissa slogs utanför arenan, iofs kanske det var av en bra anledning men vafan, jag kanske ska nämna puben i linköping under samma match då det var fler talet av dom äldre som slogs i puben. Eller kanske ska nämna den gången jag helt utan anledning åkte på en skalle i bussen på vägen hem! Sånna här saker glömmer dom ju bort själva!

Så låt dom köra sitt race så kör ni erat och vi vårat! För nån sammahållning lär vi ju aldrig få, Tråkigt nog är det så!

Tack för mig och ha en fortsatt trevlig konversation

ps. Sämre tryck i hallen sen Ultras kom till? haha skojjar ni med mig?!
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Ja, Thoresen skulle vara nåt... men det finns ju tyvärr andra klubbar med en betydligt tjockare plånbok. Sundlöv verkar ju vara intresserad iaf!

www.eliteprospects.com/player.php?player=3419
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Metal Guru: Nej, håll dig till ämnet istället.


Pelle Borås:
Jadu, man vet aldrig...

Det har det absolut blivigt, och sämre kommer det bli om ingen tar tag i det. Det har det också, "negativa kultur" får det att låta som att Firman Boys har tagit över klacken och ska börja elda ner kyrkor igen och skicka bomber på folk. Så illa har det faktiskt inte varit, ett par mer fingrar i luften, hatramsor etc. Jag personligen tror det är smällar man får ta när det sker så pass stora generationsförändringar på ståplats, jag menar, vart är allt folk mellan 20 och 30? är det inte de i 25-35 års ålderns "ansvar" lite att få dit yngre folk hela tiden? och varför är det så glest med folk mellan 30-50? Nu ska jag inte säga för mycket, för mitt påstående drar sig långt tillbaka inann jag var född (dvs. ljuva 80-talet), men så resonerar jag iaf.

Och för att besvara kommande fråga på en gång.
Ja, jag har knytigt kontakter med yngre personer som jag tror kan hjälpa ståplats på fötter i framtiden men även i nuet. Visserligen inte så stor årsskillnad, men det kan man inte ha heller för då är vi nere på 15-åringar.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Alnö får mig att tänka på terroristen i Brynäs västs gästbok som tror att hela världen konspirerar mot honom.....

Med tanke på hans inlägg borde en ny-aln vara sisådär 15-20 A4-papper.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ:
Om du talar om för mig var jag kan köpa bengaliska eldar, så kanske det också klassas som medhjälp……………

Alltså. Jag beskyller inte ultras för att det har blivit sämre stämning i Brynäsklacken. Jag konstaterar bara ATT det har blivit det.
Däremot är det otvivelaktigt så att medelåldern har blivit yngre och att det är dessa som har infört den nya negativa kulturen.

Men det kanske gubbarna tyckte när jag var tonåring på 80-talet också………
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ:
Vågar man fråga vad GQ kan vara mått på då..?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
rackham: Alldeles riktigt, det är ett nytt mått för inlägg som är för långa för att passa in på gästböcker och sånna här halvdana forum, men som däremot skulle passa utmärkt att diskutera i forum.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ:

En aln har jag någorlunda koll på, men alnö-längd, är det ett nytt mått?

En ny-aln?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
70 Rodrigues: Om du läser inlägget jag svarade på ser du att personen som skrivigt det har upplevt detta i Jönköping och Göteborg, det ifrågasatte jag då vi aldrig har haft fler än 10 personer i Jerusalem och i Göteborg har vi varit en gång med typ 5 personer. Och på båda ställena har jag upplevt det väldigt lugnt. Sen sa även personen att det var äldre personer som har sagt åt "snorungarna".

Så ditt svar är inte aktuellt i just den frågan.

Men dessa glåpord du pratar om mot folk på ståplats är givetvis inte bra, det har förekommit och det är absolut inget jag förnekar, men ha i åtanke också att många gånger har de varit befogade, jag röt ihop med Ala (eller om det var Ali) när han började gapa håll käften nån match, han är väl betydligt äldre än mig. Sen minns jag även att jag röt ihop med Erik (fd. publikvärden) en match när han hade rivit ett stort hål i en flagga vi hade över ståplats.

Kort och gott, det har skett, det har varit vårat fel några gånger, likväl som det har varit andras fel andra gånger. Den egentliga frågan är ju varför folk fann/finner det så roligt att tracka just oss?

Och Rodrigues, jag inget minne av att varken du eller Lasse ska ha sagt till just mig någon match? Men ni kanske sa till några andra?

Du stog väl inte heller varje match (eller har jag fel?), så att du yttrar dig om att "det hände var och varannan match" känns ju lite fel.

Sen kan jag tänka mig att folk tror alla som stod vid trumman där uppe var med i ultras, så var inte fallet.
------------------------------------------------------------------------
När jag ändå är igång kan jag väl passa på att be om ursäkt för alnö längden på inläggen, jag vet, dom är skitjobbiga att läsa, men efter 2 år har jag helt enkelt tröttnat på att ta emot skit.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Metal Guru & 70Rodriges: Snälla nån... Det är väl ganska självklart, till och med för er?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: "Utveckla gärna dessa händelser du pratar om, att den som säger till någon ur ultras har fått massa glåpord nedtrycka i halsen."

Det hände ju var och varannan match när Ultras var på plats, och då till dom som var i samma ålder eller ännu yngre juniorer, det var inte lika kaxigt när det var någon äldre typ jag eller Lasse m.fl i våran ålder som sa till.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: En dåres försvarstal?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Metal Guru: Med tanke på detta!
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ:
Är det inte bättre att tänka på att inte elda dessa INNE I EN ARENA..?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Pelle Borås: VAR, vilka som VAR med i ultras.

Jag har personligen sett väldigt få matchen i Jönköping, och i Göteborg har vi bara varit ner från Gävle en gång under dessa 2 år. Nu vet jag inte exakt vilka matcher du menar i Jönköping, men jag var ner på ett par stycken under slutspelet 2007 och jag tror faktiskt det är slutspelsnerver som spelar in i att det blir mer "hata-hata-hata" och så skulle det nog bli överallt för alla lag i samma sist som Brynäs sitter i, tror jag då.

Utveckla gärna dessa händelser du pratar om, att den som säger till någon ur ultras har fått massa glåpord nedtrycka i halsen.

Att det var bättre förr? no shit sherlock.


Bengaliska eldar finns att köpa på närmaste båtaffär, så kallade nödbloss som går lös på cirka hundra riksdaler. Men tänk på att inte elda dessa UTANFÖR EN ARENA, folk har blivigt avstängda för "medhjälp" till det.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse: Absolut, det är många som har hjälpt oss, icke att förglömma, MEN (det finns alltid ett men) det har också visat vilka som köper tidningarnas skitsnack om "våld och bråk är deras signum" och vilka som verkligen ställer upp och vågar gå emot massan, och tro mig det är inte många..


Jasså?
Wikipedia (martyr i nutid):
"Om en person dödats, straffats, utsatts för våld eller andra övergrepp på grund av sin grupptillhörighet eller sitt ideologiska engagemang"

Du kan alltså inte koppla något av de till mig eller gruppen jag var med i?


Det är jag mycket medveten om, fattar egentligen inte varför jag ens engagerar mig att argumentera här, när jag vet hur svårt det är att lära gammla hundar sitta.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Pelle Borås:
I Bengalien..?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Alltså jag vet inte riktigt vilka som är med i ultras eller inte.
Men en sak är helt klar i mina ögon. På de arenor jag oftast besöker (Jönköping/Göteborg) har det blivit en stor förändring på senare år.

Det gäng man lärde känna för 20 år sedan är nästan helt borta och istället har det kommit en massa små ungar.

Det är naturligtvis bra i sig att det kommer en ny generation supportrar.

Problemet är bara att dessa ungar verkar bara komma dit för att provocera motståndarna, istället för att heja på Brynäs. Man hör ”hata-hata-hata” redan när de kommer i korridoren och så håller det på tills någon säger till dem.
Då får den istället själv en massa glåpord nedtryckta i halsen.

Kanske var det bättre förr. Kanske är det bara jag som har blivit gammal (38 år).
Men en sak är säker. Det var f-n så mycket roligare att stå i klacken förr än idag.

Förresten. Var får man tag på bengaliska eldar?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: (läs tjejer i 13års åldern och killar som precis kommit i puberteten).
Tycker de som stog där såg ut att passa in i den beskrivningen allihop men du menar att de fanns äldre än så där ??? ja de finns ju folk högt upp i åldrarna som beter sig som dom är i den ålderna så kan ju vara sant iofs

Idoter som står skriker åt folk uppmuntrande ord som "ävla idioter upp med händerna och klappa och är ni slut i huvudet komigen sjung mera osv"
Ja det var typ vad som skreks av det kravel som troligen skulle kallas klackledare då jag stog i klacken 2-3ggr
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: NU glömmer du en kille på 40+ som fick springa och plocka upp eftrer er, försöka hålla ordning i förrådet osv...

Jag nämligen.;)

En sak kan du sluta med på en gång och det är att försöka utmåla dig som någon slags martyr. I Ditt fall finns det få axlar att gråta ut mot här.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse:
Du missar poängen med den högst ironiska sista meningen.
Vi VILLE göra tifon, men blev motarbetade så pass mycket att vi ansåg att situationen inte var hållbar.

De personer som klagar på oss, skulle aldrig någonsin lägga sig på ett kallt golv och spendera de närmsta tre dagarna där, de kanske skulle kunna tänka sig det, men att de skulle styra upp det? no way!
Tro inte det är så jag vill ha det, det är bara ren fakta. Under mina 4 år som jag har engagerat mig i Brynäs olika tifoverksamheter har jag sett en person över 30+ (som jag antar att de flesta är här är) ligga på ett golv och skära, klippa tejpa, mäta osv. Och det är HF, och det ska han ha en grym eloge för.

Absolut det kan gå åt båda hållen, vi får hålla tummarna för det sistnämnda bara. Dock hoppas jag att alla här inne och alla andra Brynäsare som vill förbättre brynäs ståplats är medvetna om att det inte kommer gratis, det krävs mycket, otroligt mycket..

90%, nu är du allt ute och cycklar i regnet va?
om du räknar ex. bäckström tifon som 2 flaggor och "ultras" flaggorna i mora som 8 flaggor, (vilket är fel, det är 2 olika arrangemang, som tagit olika lång tid) så kanske du kommer upp till 40 % ultras och 60 % brynäs. Om vi däremot ska räkna hur vi valde att fördela de hundratals timmar vi lagt ner på allt, så får nog brynäs 90% och ultras 10%...

Tänk om tänk rätt!
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse: Men ärligt vad spelar det för roll och jag tycker dom hade VÄLDIGT många andra flaggor ...
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: "Ja, nu när du vågar gå på ståplats hoppar jag på en jäkla massa tifon och en klack som aldrig förr!"

Precis det som ni uppnådde genom er bojkott menar du?

Det kan bli sämre men även bättre i framtiden. Nu kan ju i alla fall Brynäs lägga ner mer energi på att pusha istället för att lägga ner en massa energi på det ni höll på med. 90% av alla flaggor och annat ni gjorde var ju support av er själva...
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
RavenLord:
Haha, skämtar du? lät du 15-20 "fjantiga snorungar" enligt dig, påverka ditt stöd till laget? Så att du istället för att gå till ståplats och visa lite passion och hjärta så har du suttit? eller kanske inte gått alls? Isåfall tycker jag seriöst att du ska se över ditt suporterskap.

Sen förstår jag inte riktigt grejen med fjantiga snorungar? det finns ju yngre folk än oss i klacken, som är betydligt fjantigare än oss (läs tjejer i 13års åldern och killar som precis kommit i puberteten).

Den teorin kan du slopa direkt, däremot får du gärna utveckla vad det var för trams vi höll på med?


Ja, nu när du vågar gå på ståplats hoppar jag på en jäkla massa tifon och en klack som aldrig förr!
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Skönt då kanske man kan gå in på ståplats för där vägra jag stå tidigare bland alla fjantiga snorungar(BIF kanske borde ha en barnavdelning så som resturanger mm har bollhav)

Kan det vara så att merparten av Ultras växt upp(svårt att tro iofs) och därmed läggs skiten ner då de inser vad de höll på med för trams.

Hoppas seriösa riktiga supporters tar ståplats i besittning nu
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
arnio:
Nej, jag ursäktade mig för det ett inlägg under som du ser.
Okej, jag önskar dock lite mer specifika svar, vad stog det på banderollerna du upplever provocerande? Vad är det för bråk du åsyftar?
Är bråk för dig lika med småtjafs / olika åsikter? Jag tolkar det i alla fall som att knytnävar skulle ha varit inblandade.

Vad har blivigt sämre enligt dig, du vet det håller inte att sitta och skriva "det har blivigt sämre när ultras kom in i bilden". Vad har blivigt sämre, visuella stödet? audioella stödet? gemenskapen? osv. osv.
Upplever du en försämring från säsongen 05/06 till 06/07 eller från vilket år jämför du med?

"Trisst att se vakterna slänga ut huliganer från Läkerolen."
-Ja, men tur är det då att dessa huliganer var Djurgårdare och HVskjutersnett fans, och inte Brynäsare, för under de 6 år jag jag har gått på hockey har jag då inte sett en BrynäsHuligan.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: Jag är inte Timråit, jag har inte skrivit om "riktiga supportrar", nej jag står inte på ståplats nuförtiden för jag är lat och vill sitta. Ja visst har det blivit sämre på ståplats sedan Ultras bildades av vad jag kunnat se och höra och fått berättat för mig. Mer bråk definitivt och mer provocerande banderoller och ramsor. Trisst att se vakterna slänga ut huliganer från Läkerolen.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
TIKbiff:
Oj sorry, my bad.. Ignorera det gällande timrå då.
Varken förstår eller gillar HS designen... 8)


Ja, Redwood Ultras kallade de sig.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ:
Du GQ, skriva kan du men din läskunnighet verkar
inte vara den bästa, hur får du det till att Arnio är Timråit?

Har det funnits en "ultras" grupp i Timrå?
fan mer än jag visste...
Heja Ungern
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Arnio skrev:
"Oj vad bra det har blivit då. Massa snorungar som tror att de är riktiga huliganer. Stöddiga svin som hellre bråkar med andra lags supportrar och egna med för den delen än tar på sig en brynäströja."
-------------------------------------------------------------
Jadu, Arnio, jag förstår inte vart du vill komma... Du är Timråit av din press att dömma, då frågar jag mig själv om du hade samma inställning till timrås trummis och nuvarande tifo-grupp, när de startade en ultras-grupp för timrå runt 2003/04... men det är skitsamma egentligen..

En sak jag verkligen undrar över är om du tycker det har blivigt SÄMRE sen ultras bildades, jag menar, du säger ju att det inte har blivigt nå bättre i alla fall..

Sen undrar jag givetvis hur många matcher du står på Brynäs hemma stå per säsong, för du totalsågar väl inte en hel grupp, med massor av olika personligheter och kunskaper, på lösa rykten och andra hands information, eller?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse:
En (1) burk kastades, givetvis är inte det acceptabelt, men personen som kastade var ju ganska påverkad av alkohol, och burken träffade inte någon. Onödigt, men ingen större skada skedd? aiight?

"De gav oss massa skit..."
Faktiskt så minns jag inte vad detta skulle varit för skit ni fick ta emot, men friska gärna upp mitt minne. Däremot så minns jag att folk sa åt er att sjunga när ni ändå var här för att stötta Brynäs. För det var ju något ni "riktiga" supportrar som Arnio skulle kalla er, faktiskt inte gjorde.

Ja det var ju inte långt ifrån att det small där när någon av er som bodde i stugbyn, och hade lite för mycket alkohol i sig, kom ner för att bråka med valfri ultra som valde att besvara hans otrevliga bemötande. Personen som bråkade blev bortförd av vakter efter en kort stund.

Wow, GävleLasse, det är så jag blir mörkrädd måste jag säga, tänk att du vet precis vad vi vill, om att vara stora och häftiga som de "stora" firmorna.. Nej du, nån måtta får det vara, skippa snacket om firmor då vi aldrig har slagits och aldrig ens skulle komma på tanken att "förboka" ett slagsmål!

Jag tycker, efter alla gånger du har tjatat om den incidenten med matchtröjan i leksand, att sanningen bör komma fram...
EN person som inte var med i gruppen följde med på resan, och det var EN person som hade matchtröja, det var även EN person som kläckte ur sig att han skulle ta av sig matchtröjan, vilket ignorerades från personen som bar tröjan och resterande bussen. Tycker det är skamligt att du verkar tro att en halv busslast har gått runt och sagt åt en kille att ta av sig matchtröjan...
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
arnio:
Visst är det idiotiskt att smuggla in bengaliska eldar, jag kunde inte hålla med dig mer, om än mer idiotiskt att tända dem i en ishockeyhall.

MEN, det har vi inte gjort, säg precis vad ni vill om det, faktumet kommer alltid att kvarstå. Ni har inte suttit på ett möte med säk. ansvarig och ordförande i BT där alla tre parter varit överens om att första "bengalen" mot LHC i premiären inte var UB. Den tändes inte ens där vi stog!

Och den i Mora har jag fått två olika uppfattningar om då jag befann mig 5 meter ifrån den och höll på med något helt annat när den tändes.

Nu har jag gjort en hel del banderoller i mina dar, vilken banderoll/banderoller är det enligt dig som är provocerande?

Slåss har jag aldrig gjort, och vad jag vet ingen annan i UB heller för den delen, om man inte räknar gången jag fick ett batongrepp över ryggen när jag lämnade läktaren i protest förstårs... Fast det kanske var mitt fel? isåfall ber jag så hemskt mycket om ursäkt.. 8-)

Du tycker alltså att du har rätt att sortera ut "bra" supportrar och "dåliga" supportrar? Isåfall tar jag mig rätten att kräva någon form av bevis på brott och jävulskap mot dessa "dåliga fans" som du väljer att kalla dom.

Enligt dig så kan man alltså inte vara ultra och vara intresserad av ishockey, eller har jag missförstått dig nu?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Brynässtockholm: "jo men det är ju dom " idioterna " som gjjort BIFs läktare bättre .. och lockat ditt yngre grabbar ist massa gubbar .. hållar med en sak vi kan ju lika gärna ta bort ståplats df enligt mig kommer det inte finnas någon utan UB .."

Oj vad bra det har blivit då. Massa snorungar som tror att de är riktiga huliganer. Stöddiga svin som hellre bråkar med andra lags supportrar och egna med för den delen än tar på sig en brynäströja.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse:

Det vet du väl att alla hatar Leksand, vad är det som förvånar dig :)
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
BFG: Det började med att de kom och körde sina hataramsor på väg från bussen, det skedde visst en hel del burkkastning och liknande med. När de kom in till ståplats så var det en hel del palaver mellan de som komit på bussen och med oss som redan var där. De gav oss en massa skit om att vi inte var riktiga brynäsare för att vi bodde kvar i Leksand i stugor som Superstars så vänligt hade hjälpt oss med att fixa. Jag var själv väldigt nära att ryka ihop med ett par snorungar. Hade jag varit mer onyjter så hade det nog smällt, Bara den saken att de inte har på sig några som helst klubbfärger utan vill göra som de "stora" grabbarna i de berömda firmorna säger ju allt. En supporter stöttar sitt lag genom att köpa souvenirer.. Något Ultras ansåg vara fel. Det fanns ett par kilar på deras buss som inte tillhörde Ultras, dessa ombads att ta av sig sina tröjor...Man blir mörkrädd.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
arnio: haha .. jo men det är ju dom " idioterna " som gjjort BIFs läktare bättre .. och lockat ditt yngre grabbar ist massa gubbar .. hållar med en sak vi kan ju lika gärna ta bort ståplats df enligt mig kommer det inte finnas någon utan UB ..
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
BFG: Ta och ge dig nu, skönt att skiten är nedlagd. Synd bara att samma idioter kommer att finnas kvar
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
arnio:
Bengaliska eldar inomhus är ju inte smart...Slåss är inte heller bra...
Provocerande banderollrar? Vad stod det på den då?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
BFG: Att smugglain bengaliska eldar är helt vansinnigt och inte försvarbart, provocerande banderoller är bara idiotiskt och att slåss är än värre. Det är mycket bättre med fans som är intresserade av ishockey än sån skit som ultras, sedan vilka som låter mest skiter jag i.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse: Och hur var deras beteende i Leksand då? Kan du berätta för mej som inte var där?
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: Jag skriver bara en sak.. Erat beteende under Leksand - Brynäs på CO cupen förra säsongen. Det säger allt och går inte att försvara.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Bissett19: Om vi skippar ironin då.
Radda upp de saker du (och vem som helst som känner för det) tycker vi gjorde, så skriver jag det jag har upplevt att vi har gjort under mina år i UB.
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
arnio: ja det känns inte som vi behöver någon ståplats överhuvudtaget..
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Brynässtockholm: Ta bort ståplatsen helt,då och låtfolk sitta och de äckliga gubbarna kan stanna hemma,
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse: "Efter värvningen av János Vas återstår det för Brynäs del att fylla den sista centerplatsen"
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Vi saknar UB . Nu från en läktare med lite röst till en läktare med ÄCKLIGA gubbar som inte " har " råd att betala sittplats ist ska förstöra ..
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Bissett19: Såg det...kommer det att bli annorlunda? Nej!
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Ultras lägger ner,vad dom nu höll på med.......


arbetarbladet.se/sport/ishockey/brynas/1.47064
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
Gusten:

Då behövs ju bara korset på dej;)
Kommentera

Sv: Till Brynäs Ultras
70 Rodrigues: Skulle du kunna precisera hur vi har skämt ut oss och på vilka arenor och vilka slagsmål vi har varit med i?
Kommentera

1048228 · »