Brynäs IF

713490 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1047193

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse:
Du missar poängen med den högst ironiska sista meningen.
Vi VILLE göra tifon, men blev motarbetade så pass mycket att vi ansåg att situationen inte var hållbar.

De personer som klagar på oss, skulle aldrig någonsin lägga sig på ett kallt golv och spendera de närmsta tre dagarna där, de kanske skulle kunna tänka sig det, men att de skulle styra upp det? no way!
Tro inte det är så jag vill ha det, det är bara ren fakta. Under mina 4 år som jag har engagerat mig i Brynäs olika tifoverksamheter har jag sett en person över 30+ (som jag antar att de flesta är här är) ligga på ett golv och skära, klippa tejpa, mäta osv. Och det är HF, och det ska han ha en grym eloge för.

Absolut det kan gå åt båda hållen, vi får hålla tummarna för det sistnämnda bara. Dock hoppas jag att alla här inne och alla andra Brynäsare som vill förbättre brynäs ståplats är medvetna om att det inte kommer gratis, det krävs mycket, otroligt mycket..

90%, nu är du allt ute och cycklar i regnet va?
om du räknar ex. bäckström tifon som 2 flaggor och "ultras" flaggorna i mora som 8 flaggor, (vilket är fel, det är 2 olika arrangemang, som tagit olika lång tid) så kanske du kommer upp till 40 % ultras och 60 % brynäs. Om vi däremot ska räkna hur vi valde att fördela de hundratals timmar vi lagt ner på allt, så får nog brynäs 90% och ultras 10%...

Tänk om tänk rätt!
Kommentera