Brynäs IF

713506 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1047137

Sv: Till Brynäs Ultras
GävleLasse:
En (1) burk kastades, givetvis är inte det acceptabelt, men personen som kastade var ju ganska påverkad av alkohol, och burken träffade inte någon. Onödigt, men ingen större skada skedd? aiight?

"De gav oss massa skit..."
Faktiskt så minns jag inte vad detta skulle varit för skit ni fick ta emot, men friska gärna upp mitt minne. Däremot så minns jag att folk sa åt er att sjunga när ni ändå var här för att stötta Brynäs. För det var ju något ni "riktiga" supportrar som Arnio skulle kalla er, faktiskt inte gjorde.

Ja det var ju inte långt ifrån att det small där när någon av er som bodde i stugbyn, och hade lite för mycket alkohol i sig, kom ner för att bråka med valfri ultra som valde att besvara hans otrevliga bemötande. Personen som bråkade blev bortförd av vakter efter en kort stund.

Wow, GävleLasse, det är så jag blir mörkrädd måste jag säga, tänk att du vet precis vad vi vill, om att vara stora och häftiga som de "stora" firmorna.. Nej du, nån måtta får det vara, skippa snacket om firmor då vi aldrig har slagits och aldrig ens skulle komma på tanken att "förboka" ett slagsmål!

Jag tycker, efter alla gånger du har tjatat om den incidenten med matchtröjan i leksand, att sanningen bör komma fram...
EN person som inte var med i gruppen följde med på resan, och det var EN person som hade matchtröja, det var även EN person som kläckte ur sig att han skulle ta av sig matchtröjan, vilket ignorerades från personen som bar tröjan och resterande bussen. Tycker det är skamligt att du verkar tro att en halv busslast har gått runt och sagt åt en kille att ta av sig matchtröjan...
Kommentera