Brynäs IF

713374 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1048228

Sv: Till Brynäs Ultras
GQ: Att du ens orkar bry dig om vad dom tycker!

Dom är ju lika mot oss i SektionL oxå så. Visst jag tar på mig att det har spårat ur några gånger oxå men det har jag fått stå för, och det gör jag fortfarande, dock har vi aldrig fajtas, men en sak är säker jag går inte på hockey för att lyssna på vad dom här surisarna påstår att jag gör eller inte gör på en hockeyrink. För så mycket skit rykten som jag hört sen vi startade skulle jag lätt få plats med i en bok!

Visst håller med om deras åsikter om slagsmål och sånt, men dom glömmer ju bort det dom själva gjort genom åren! Jag har åkt sen jag var 14 och är bara 21 idag alltså har jag åkt i 7 år på borta resor och sett en hel del! Jag kanske bara behöver nämna Linköping då vissa slogs utanför arenan, iofs kanske det var av en bra anledning men vafan, jag kanske ska nämna puben i linköping under samma match då det var fler talet av dom äldre som slogs i puben. Eller kanske ska nämna den gången jag helt utan anledning åkte på en skalle i bussen på vägen hem! Sånna här saker glömmer dom ju bort själva!

Så låt dom köra sitt race så kör ni erat och vi vårat! För nån sammahållning lär vi ju aldrig få, Tråkigt nog är det så!

Tack för mig och ha en fortsatt trevlig konversation

ps. Sämre tryck i hallen sen Ultras kom till? haha skojjar ni med mig?!
Kommentera