Brynäs IF

713506 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1047597

Sv: Till Brynäs Ultras
70 Rodrigues: Om du läser inlägget jag svarade på ser du att personen som skrivigt det har upplevt detta i Jönköping och Göteborg, det ifrågasatte jag då vi aldrig har haft fler än 10 personer i Jerusalem och i Göteborg har vi varit en gång med typ 5 personer. Och på båda ställena har jag upplevt det väldigt lugnt. Sen sa även personen att det var äldre personer som har sagt åt "snorungarna".

Så ditt svar är inte aktuellt i just den frågan.

Men dessa glåpord du pratar om mot folk på ståplats är givetvis inte bra, det har förekommit och det är absolut inget jag förnekar, men ha i åtanke också att många gånger har de varit befogade, jag röt ihop med Ala (eller om det var Ali) när han började gapa håll käften nån match, han är väl betydligt äldre än mig. Sen minns jag även att jag röt ihop med Erik (fd. publikvärden) en match när han hade rivit ett stort hål i en flagga vi hade över ståplats.

Kort och gott, det har skett, det har varit vårat fel några gånger, likväl som det har varit andras fel andra gånger. Den egentliga frågan är ju varför folk fann/finner det så roligt att tracka just oss?

Och Rodrigues, jag inget minne av att varken du eller Lasse ska ha sagt till just mig någon match? Men ni kanske sa till några andra?

Du stog väl inte heller varje match (eller har jag fel?), så att du yttrar dig om att "det hände var och varannan match" känns ju lite fel.

Sen kan jag tänka mig att folk tror alla som stod vid trumman där uppe var med i ultras, så var inte fallet.
------------------------------------------------------------------------
När jag ändå är igång kan jag väl passa på att be om ursäkt för alnö längden på inläggen, jag vet, dom är skitjobbiga att läsa, men efter 2 år har jag helt enkelt tröttnat på att ta emot skit.
Kommentera