Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1066079

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Bedrövligt. Laget tydliga defensiva linjer, men inte offensiva. Brynäs är bra utan puck, men dåliga med den.

Danielsson och Molin är verkligen usla. De håller inte längre. Inte ens i närheten.

Svanberg gjorde några dåliga grejer och blev bänkad. Jonte Carlsson kom in. Han gjorde också bort sig och blev bänkad. Brynäs gick ner på backar. Dags att ge Simon Bertilsson chansen?

All heder är t.ex Dixon och Sandin som ger allt. Lars Jonsson klart bästa Brynässpelaren idag. Jonsson är en klass bättre än övriga utespelare.

Otroligt irriterande att förlora den här matchen. Speciellt med tanke på sätten som DIF mål kom till på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Peja: All heder är t.ex Dixon och Sandin som ger allt. Lars Jonsson klart bästa Brynässpelaren idag. Jonsson är en klass bättre än övriga utespelare.

Håller helt med om Dixon och Sandin, men Jonsson!? Jag tycker han är sämst på banan idag. Usla uppspel och mycket fummel i egenzon. Skrämmande att se en klassback som inte klarar av att spela sig ur Djurgårdens press. Svanberg orkar jag inte nämna.

Sandin och Granström spelar alldeles för lite. Danielsson och Molin alldeles för mycket. Kändes desperat när Hansen, Molin och Danielsson spelade powerplay i tredje.

Vi saknar fart och någon som kan hålla i pucken i anfallzonen.

Vad håller Widing på med?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Jaha hemma på Brynäs igen efter matchen...

Vart så jävla förbannad så jag gick hem från rinken idag.

Nu hoppas jag att det blir personliga samtal med en del spelare innans matchen på to. Tror att det inte gav nån större effekt att bänka Svanberg, då med parrten av laget inte hade snörat på sig grillorna. Än mindre skara behövde duscha idag..

PP-Ja om dom tror att bästa iden med den spelformen är att spela runt pucken, och avsluta med ett backhand bass i blindo upp mot blå och vänta på tomten.

Ne fy fan hoppas detta var en engångs grej, tillbaka till grisandet
Kommentera