Brynäs IF

714595 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1066114

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Peja: "Jo, en ytterforward forecheckar ju och den andra sysslar mer med styrspel, så är det i varje kedjan. Widing närvaro förändrar inget där. Men det stämmer ju att han är en dålig passningsspelare."

Jo det är ju naturligvis sant. Men en spelare som när han får pucken blåser på tills det tar stopp gör att den andre ytterforwarden automatiskt måste ta mer defensivt ansvar, vilket i mina ögon gör att det är svårt att hitta ett bra spelande alternativ till Widing i Brynäs trupp. Vas kanske skulle fungara, men jag skulle gärna se Sandin där. Han kommer aldrig blomma ut om han ska fortsätta spela fem minuter per match.

Peja: "Jag tror att Sundström kommer att bänkas när Alcén kommer tillbaka. Men egentligen borde Danielsson och Molin kastas ut."

Danielsson kan vi kasta ut, Molin behöver vi för hans fart i ett annat extremt långsamt lag. Granström skulle eventuelt kunna spela ytterforward, vilket gör att vi kan spela med Sundström.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Zzz: Molin kan inte längre utnyttja sin (eventuella) fart. Till skillnad från de hungriga spelarna så åker han ju i cirklar runt motståndarna när det kan bli närkamp...
Kommentera