Brynäs IF

714447 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1066119

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
MickeB: "Davey_22: "Dixon-kedjan = godkänd rakt igenom"

Japp, visar med all tydlighet att de kommer att bli nyttiga i år. Börjar hitta varandras åkvägar allt mer, Dixon kommer bara bli bättre, när han är van den stora rinken. Det är spetsen som saknas ännu, men lite mer tid så kommer det. Ett sparkapital, som hade behövts ikväll dock.

Men annars lite för många som inte riktigt var på tå ikväll, utan dagsformen klart till DIFs fördel. Men riktiga slumpmål, som blev avgörande, sådana som man ofta får med sig, när man är det hetare laget.

Men till skillnad från ifjol förlorar man denna match som ett lag, dvs inga direkta individuella misstag, eller idiotiska spelvändningar, som man släppte till."

Mkt bra analys.
I övrigt är allt sig likt härinne: efter 2 raka vinster håller sig domedagsprofeterna borta. När sen första torsken kommer så dyker dom upp ur sin vrår och gömslen med KS-kniven slipad och klar.
Man vet inte till sig av sågariver och försöken att övertrumfa varandera i svartmålning efter 3 matcher, vet inga gränser.
Man har faktiskt svårt att hålla sig för skratt.... :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Huge: "I övrigt är allt sig likt härinne: efter 2 raka vinster håller sig domedagsprofeterna borta. När sen första torsken kommer så dyker dom upp ur sin vrår och gömslen med KS-kniven slipad och klar."

Problemet med domedagsprofeterna är ju att de har haft rätt flera gånger de senaste åren, inte minst förra säsongen, Huge.

Slumpmål? Ragges mål var inget slumpmål. Han tilläts smyga upp oattackerad och lyfte snyggt in 0-1. Josefsons mål var inte heller något slumpmål; det var en riktigt snygg balja. Det enda slumpmålet igår var väl i så fall Brynäs mål, om det nu var Hietanen eller Hansen.

Brynäs förlorade igår i hög grad som en reaktion på segern mot HV. Det syntes redan från början att de var loja, inte på tå.

Jag tror inte att Brynäs kommer att falla ner i ett losing streak nu, bara för att vi hade samma mönster förra säsongen. Det är nu Czarneckis ledarskap sätts på prov. Nu gäller det att nollställa hjärnorna på spelarna, tagga upp, hitta tillbaka till grundspelet, ställa upp för varandra, rakt spel, mer mot mål och inte ner i hörnen.

"Man har faktiskt svårt att hålla sig för skratt.... :-)"

Det har inte jag. Timrå hemma, Rögle borta. Dags att visa karaktär.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Huge: kan bara hålla med dig. Det är en förlust som kan hända och kommer att hända alla lag i elitserien.


Man kan undrar om de flesta här inne håller på Brynäs eller bara gillar att tala om hur duktiga de själva är.

Har varit likadant härinne länge, om BIF vinner så finns det alltid något att klaga på.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Huge: Nä, du har helt rätt som vanligt. Vi gör som resten av alla fossiler på Sätraåsen och negligerar alla tydliga (och numera även traditionella) varningssignaler. I stället så högaktar och hyllar vi bajskorvarna (för i går var dom det) och ger dom ikonstatus. Det är nog bästa receptet. Var det inte det man fick lära sig på psykologilektionerna "Dåligt uppträdande skall belönas med positivt stimuli"?

Puss & Kram
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Djurgårdens IF tisdag 23/9
Huge: "Man har faktiskt svårt att hålla sig för skratt.... :-)"

Mmm, det hade du haft om du hade sett matchen idag också...
Kommentera