Brynäs IF

714631 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1067116

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
MickeB: Kedjan med Herman, Dixon och Vas känns ju inte dålig defensivt, men likförbaskat är det ju den kedjan som är inne på klart flest baklängesmål i spel 5mot5. Stort frågetecken för Hermanssons spelsinne, och scoutingen av AHL-spelarna. Men det kanske är "lite" för tidigt för att börja såga.

Riktigt skönt att Czarnecki gick in hit och läste och gjorde som vi sa (obs; ironi) , dvs gav mer speltid till Sandins kedja. Den kedjan är mycket bättre än föredettingkedjan, ja, faktiskt bästa Brynäslinan idag.

Lite synd att Brynäs bara verkar ha fem backar av elitserieklass. Svanberg petades väl idag igen och Carlsson har jag ärligt talat aldrig sett göra bra ifrån sig i ES.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Peja: Att Sandin & co. fick chansen och tog den ikväll, kan vara hur mycket värt som helst. Tror inte Sandin varit opåverkad av alla fina skriverier som varit på många håll om honom inför och under säsongen. Visst han tycker säkert att det är jättekul, men han har sett lite spänd ut, ivrig att vilja visa, att en risk fanns att det skulle låsa sig för honom istället. Nu denna utdelning, nu kan det verkligen rulla på. Chansen är stor att vi fick bevittna en ny stjärnas födelse ikväll.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Peja: Nej, som sagt, en titt hur målen har kommit till mot dem, så är det mer slump att de varit inne, som märks tydligt så här i början, speciellt som de inte producerar. Sedan är jag inte orolig för Dixon, vi har bara spelat fyra matcher ännu och idag var han ganska blek, men kanske den bästa mot DIF. Fullt naturlig ojämn ännu. En spelare som lever högt på sitt spelsinne, smartness, klart han lider av den stora isen och det taktiska och krumilurspelet som är här. När han får klämm på det, så kommer han.

Vas en karaktärspelare, men ingen större målskytt. Utan en lagspelare och kämpe, men gjorde sin bästa match ikväll tycker jag. Nä så trenden är positiv. Att den rätta attityden finns där och viljan och ambitionen också, går inte att ta miste på. Ett gott tecken, detsamma gäller Dixon.

Svanberg gjorde nog sin bästa match hittills ikväll, dock så gick Nicklas Cz ner på backar, när Brynäs började spela på ledningen, fullt naturligt, inte att Svanberg varit dålig.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Och för dom som tycker att det finns dysterkvistar på det här forumet så rekommenderar jag att ni går in och läser HV71:s egna forum efter kvällens match. Ja ni vet det där laget som vann SM-Guld i fjol.

Med ens så känns debatten här inne riktigt nyanserad och positiv. Och då har vi harvat i botten i 7 år nu.

Se länk!
(Man får klicka på nästa sida längst ner i forumet)
Kommentera