Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1067128

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Peja: Nej, som sagt, en titt hur målen har kommit till mot dem, så är det mer slump att de varit inne, som märks tydligt så här i början, speciellt som de inte producerar. Sedan är jag inte orolig för Dixon, vi har bara spelat fyra matcher ännu och idag var han ganska blek, men kanske den bästa mot DIF. Fullt naturlig ojämn ännu. En spelare som lever högt på sitt spelsinne, smartness, klart han lider av den stora isen och det taktiska och krumilurspelet som är här. När han får klämm på det, så kommer han.

Vas en karaktärspelare, men ingen större målskytt. Utan en lagspelare och kämpe, men gjorde sin bästa match ikväll tycker jag. Nä så trenden är positiv. Att den rätta attityden finns där och viljan och ambitionen också, går inte att ta miste på. Ett gott tecken, detsamma gäller Dixon.

Svanberg gjorde nog sin bästa match hittills ikväll, dock så gick Nicklas Cz ner på backar, när Brynäs började spela på ledningen, fullt naturligt, inte att Svanberg varit dålig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
MickeB: Svanberg tog väl två utvisningar på kort tid om jag inte minns fel. Han har stora problem med explosiviteten i sin skridskoåkning, vilket ställer till det för honom, men förutom Jonsson tycker jag att han har bäst uppspel bland backarna i Brynäs.

Att Dixon-kedjan har varit inne på baklängesmål kan man kalla slump, men jag tycker att det finns brister i kommunikationen och positionsspelet när de är inne. Det är visserligen bara naturligt att det är på det sättet, men ändå. Tycker det är lite naivt att bara slå bort det som "slump". Minns en match när det var ett rejält räknefel etc. Angående Dixon så fick man ju bilden av honom som en mycket tekningsskicklig center, och min personliga bild av nordamerikanska centrar är att de överlag är skickliga tekare, därför är det oerhört förvånande för mig att Dixon tekar så mediokert som han faktiskt gör, även om det givetvis är skillnad på tekningsmomentet här och i Nordamerika (tekningarna är mer fysiska i nordamerika).
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
Dagens tumme upp,
Lindbäck och Sandin´s respektlösa spel.

Dagens tumme ner,
Danielssons målsumpande fortsätter och dom drygt 85000 i Gävle kommun som inte vill se Brynäs live i Läkerolen.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Timrå IK Torsdag 25/9 19.00
MickeB: Klockrent!
Man kan inte begära att en kille som Dixon ska kliva in och dominera från start i en liga som trots allt håller mkt hög klass vad gäller taktik och den generella skickligheten överlag på spelarna.
Kul att Sundström fick visa lite av sina kunskaper idag och hoppas det här stärker honom.
Tycker fortfarande att "bänkningen" av Markström kändes konstig då jag har svårt att se ett vettigt motiv, förutom att han då skulle ha sett för överdjävlig ut på träning.
Men ingen är gladare än jag att Lindbäck kliver in och gör en kanonmatch, trots en tung start.
Nu åker vi ner till Ängelhom på lördag och idkar samma smarta hockey som praktiserades i Jönköping senast...
Kommentera