Brynäs IF

713606 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1068762

Sv: Brynäs IF - MoDo Hockey Måndag 29/9-08
Bra match, lite darrigt spel av Markan men en klar seger iaf.
Tyckte domaren skötte sig bra.
Widing var riktigt vass, Dackell och Lind hade rejält med istid!

Apropå publikkris, jag har då aldrig sett så få personer som åt i restaurangen som ikväll. Endast mittplatserna på nedre terrassen..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - MoDo Hockey Måndag 29/9-08
Clubsport: Angående publikkrisen, nu är till och med Wikegård förbannad:

Saxat från hans hockeyblogg efter Timråmatchen:

Brynäs är så här långt seriens stora överraskning. Ett lag med två av landets stora målvaktslöften i truppen, och som knappt någon trott på inför säsongen ligger nu på en fin andraplats i tabellen efter vinst mot Timrå igår. Snittpubliken i Läkerolen är så här långt futtiga 5.255. Vill inte Gävleborna se hockey längre? Har det eviga gnället i stan gjort att Brynäsfansen i stället parkerat sina breda arslen i TV-sofforna? Orkar Brynäsarna släpa sig till Läkerolen på måndag kväll när det är dags för hemmamatch mot Modo? Kom igen Gävlebor, visa att ni kan lite mer än att bara tycka och gnälla!

Och det värsta är att han har rätt.. Mot Linköping på lördag borde det bli uppåt 6500 (minst) även om det blir förlust mot Luleå borta..

Tycker alla ska tänka till nu, vill ni ha kvar något hockeylag så är det väl dags att börja ställa upp.. Drygt 5.500 mot Modo, och det i serieledning och med en makalös bortamatch mot Rögle omgången innnan. Klent, JA!

Själv har jag varit på alla hemmamatcher hittils, och kommer att fortsätta pallra mig upp till LA och visa att det finns dom som bryr sig.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - MoDo Hockey Måndag 29/9-08
Inte konstigt att publiken sviker heller egentligen, för dom som inte tjänar spec bra, så är det jävligt dyrt att behöva betala 250 kr eller vad fan det är för dom bästa platserna...
Kommentera