Brynäs IF

713387 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1069937

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
GävleLasse: Liksom det är små marginaler när det går tungt.
Men då verkar de flesta experter helt plötsligt ha glömt bort detta och skyller i första hand på tränaren, sportchefen osv.
Apropå Sportchef: var är alla dysterkvistars krav på Sundlövs avgång?
Och kraven på att gamlingarna Lind, Dackell och Molin borde ha lagt av redan förra säsongen?
Sundlöv har gjort ett gediget arbete när det gäller värvandet av bra spelartyper och tränare för det spel vi vill spela.
Äras den som äras bör...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Huge: "Liksom det är små marginaler när det går tungt."

En sanning med modifikation. Som jag skrev igår, Luleå ser ut som Brynäs gjort tidigare år. 2-4 säger en jämn match precis som var fallet många ggr för Brynäs. I sanningen är det större skillnad än så, hade Brynäs behövt hade dom lagt i en växel till och dragit ifrån, precis så som lagen gjort MOT Brynäs i åratal. Dessutom har man inga vinnande målvakter.

"Sundlöv har gjort ett gediget arbete när det gäller värvandet av bra spelartyper och tränare för det spel vi vill spela."


Nja, facit får vi i april.
Jag tycker fortfarande han skulle ha packat sig iväg när Boorken gick alt efter säsongen. Han är fortfarande ansvarig för de senaste årens debacle och med sin usla 47 mannatrupp även till det ekonomiska fallet. Varför skulle det ändras ståndpunkt gällande honom för att vi vunnit 4:a raka matcher? Vad jag vet har han inte varit på isen en enda gång...
Tränaren däremot har till dags dato gjort ett kanonjobb med laget och de små resurser han har, även om jag fortfarande är lite pissed-off ang matchen mot DIF:-)
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08

Huge: När det gäller Sundlöv så står jag fast vid att jag anser att han behöver bytas ut. Brynäs har en bra period just nu men det är inget som döljer det faktum att Sundlöv har en väldigt klen record när det gäller sina lagbyggen. Hans totala felbeslut grundlade mycket av det stora minus i kassan som Brynäs fortfarande har att dras med.

Lind, Dackell och Molin har fått en nytändning i Cz's regi. Det kan bara förklaras med att Boork var fel man för Brynäs bås. Något jag och många med mig hävdade och något som du dementerade. Så innan du kommer med en massa gliringar till de som klagat så får du nog rannsaka dig själv och vad du har sagt. Brynäs har genomgått ganska stora förändringar både i båset och på isen.

Bara det faktum att Sundlöv valde att fortsätta i princip hela säsongen men Sperrle/Korhonen visar att han inte har koll. För om man missat Markans kapacitet så kopiöst så kanm an bara kalla det tur att de till slut vågade sig på att testa honom. Vad hade hänt om man vågat sig på det i januari förra säsongen?

Kommentera