Brynäs IF

713420 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1069951

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
Huge: "Ett överdrivet slutsatsdragande gjort med facit i hand."

Jag sa hela säsongen,då menar jag HELA, att dessa herrar kommer att stjälpa laget, så nån jävla efterhandskonstruktion är det inte frågan om.

Sundlöv har varit delaktig i de sämsta värvningar som gjorts i modern tid, och samtidigt kallat dessa nyförvärv för "drömspelare". Han har misslyckats med lagbygget i åratal och inte ens, som den gamle målvakt han är,lyckats skaka fram en godkänd sådan. Kristan var hyfsad men fick inget nytt kontrakt, hade han gett honom det hade det inte blivit KS., som svar på ditt påstående om hur tillgången såg ut gällande målvakter. Hurvida det var Olof,Sundlöv,spelarna eller lottdragning som fick ner Markström i kassen vet varken du eller jag, så att hylla honom för det är att hyckla. Jag kan tänka mig och tror mig även ha en vetskap om, att det var efter enorma påtryckningar från sponsorer,styrelse,medlemmar etc som Markström plockades in.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
sylf: "Han har misslyckats med lagbygget i åratal"

Sundlöv har inte gjort fler eller allvarligare missar än vad nån annan sportchef gjort, jämfört med landra lag som haft ungefär samma ekonomiska förutsättningar som Brynäs.

"Kristan var hyfsad men fick inget nytt kontrakt, hade han gett honom det hade det inte blivit KS., som svar på ditt påstående om hur tillgången såg ut gällande målvakter."

Ok, du har tydligen lånat Saidas kristallkula som säger att Kristan hade räddat oss från KS.
Skulle tro att det mer handlade om Kristans alltför höga lönekrav och att dessa inte stod i proportion till det man kunde kräva av en så pass högavlönad och samtidigt relativt orutinerad målvakt.
Han var trots allt inte ngn etablerad ES-målvakt vid den tiden.

"Jag kan tänka mig och tror mig även ha en vetskap om, att det var efter enorma påtryckningar från sponsorer,styrelse,medlemmar etc som Markström plockades in."

Säger kristallkulan det också?
Inget talar för nåt annat än att det var tränarna som i det läget valde att släppa fram Markström, och det pga det man sett av honom dels under träning men även i J20.
Att tränarna till sist valde att ge Markström chansen tror jag knappast berodde på nån sorts chansning för att stryka en massa gapande sponsorer och medlemmars medhårs utan helt enkelt på att man ansåg Markström vara det bästa alternativet som målvakt.
Kommentera

Sv: Luleå HF - Brynäs IF Torsdag 2/10-08
sylf: Oavsett hur bra det går så platsar inte Sundlöv. Han gjorde det inte förra året heller. Det passar att komma till jobbet nu när BIF leder serien!!!!!!
Kommentera