Brynäs IF

714725 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082269

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Ja Brynäs ligger pyrt till på alla sätt, utom juniorsatsningen. Det som kan få fart och rädda Brynäs i ett kritiskt läge är att lönerna går neråt på spelarna eller något liknande. Marknadsavdelningen har ständig motvind och där vågar jag inte ens hoppas att de ska dra in så många miljoner till, helt plötsligt här i lågkonjunkturen. Så en maffig generationsväxling/utbyte av stomme, dåligt med cash, tuff ekvation att få ihop, så det gäller att hålla hårt i hatten och hoppas på det bästa. Ex lönetak och rejäla utvecklingskurvor på de yngre gardet. Annars är det allsvenskan inom två år, är mitt tips, tyvärr.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Samtidigt tror jag också att lönerna kommer att dras ner en hel del, främst då på medel och "utfyllnadsspelarna" i lagen. Sedan är nog chanserna riktigt bra att de unga gardet utvecklar sig bra. Men tunn lina för gamla fina Brynäs att balansera på. Den som lever får se....
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Brynäs hade ju knappt köpt några spelare innan den här säsongen. Men vad har hänt? Jag tror det inte blir kvalserien om 2 år! Vi slutar över strecket i år!
Kommentera