Brynäs IF

713415 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082267

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Ja Sundlöv har målat in sig i ett hörn, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Men då får marknadsavdelningen helt enkelt jobba in mer pengar till ett nyförvärv om det är vad som behövs. Jag är ganska skeptiskt till att Sundlöv skulle hitta en frälsare. Hans trackrecord talar inte för det.

Däremot så ligger det en hel del på CZ att få gubbarna att skjuta mer och in med näsan i skiten framför kassen. Dackells perfekta skottläge mitt i slotet och han väljer att passa är så äckligt talande för Brynäs form just nu. Dackell som dessutom är kapten och tillhör den skara spelare som skall ta på sig ansvar och visa vägen får inte fega ur och välja att inte våga ta avslut själv. Dessvärre är det lite av ett trademark för Dackell att göra detta.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Ja Brynäs ligger pyrt till på alla sätt, utom juniorsatsningen. Det som kan få fart och rädda Brynäs i ett kritiskt läge är att lönerna går neråt på spelarna eller något liknande. Marknadsavdelningen har ständig motvind och där vågar jag inte ens hoppas att de ska dra in så många miljoner till, helt plötsligt här i lågkonjunkturen. Så en maffig generationsväxling/utbyte av stomme, dåligt med cash, tuff ekvation att få ihop, så det gäller att hålla hårt i hatten och hoppas på det bästa. Ex lönetak och rejäla utvecklingskurvor på de yngre gardet. Annars är det allsvenskan inom två år, är mitt tips, tyvärr.
Kommentera