Brynäs IF

713431 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082261

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
GävleLasse: Ja, som jag har sagt i något tidigare inlägg till någon, att dessa gamla käpphästar hade inte lika många överlevt denna säsong om inte det gott åt helvete ifjol och ekonomin är körd i botten.

Dessa blir bara äldre och inte många stommespelare finns bakom heller och köpa nya har de inte råd med riktigt heller. En tickande bomb.....som rentav brisserat nu då kanske
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08

MickeB: Ja Sundlöv har målat in sig i ett hörn, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Men då får marknadsavdelningen helt enkelt jobba in mer pengar till ett nyförvärv om det är vad som behövs. Jag är ganska skeptiskt till att Sundlöv skulle hitta en frälsare. Hans trackrecord talar inte för det.

Däremot så ligger det en hel del på CZ att få gubbarna att skjuta mer och in med näsan i skiten framför kassen. Dackells perfekta skottläge mitt i slotet och han väljer att passa är så äckligt talande för Brynäs form just nu. Dackell som dessutom är kapten och tillhör den skara spelare som skall ta på sig ansvar och visa vägen får inte fega ur och välja att inte våga ta avslut själv. Dessvärre är det lite av ett trademark för Dackell att göra detta.

Kommentera