Brynäs IF

713433 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1082279

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
MickeB: Varför förfina sanningen?

Felsner skulle gå in och vara en spetsspelare på kort sikt, men hans tid i Brynäs slutade med att han bänkades i slutspelet till förmån för L-E Spets. Det är inte under några omständigheter någonting annat än en misslyckad vävrning.

Angående Gellerstedt så var han antagligen Boorkens värving iom att han hade honom säsongen innan i AIS när Gella gjorde sin bästa säsong i karriären.

Att Almtorp fick NHL-kontrakt är oväsentligt. Kolla på vad han uträttade i Brynäs. Han fick absolut inte ut sin potential i klubben. Om Almtorp var en lyckad värvning av Brynäs var Johan Ryno en lyckad värvning för Frölunda. Ja, båda spelarna har potential, men de lyckades inte i Brynäs respektive Frölunda.

Rackham: Dahlgren är en jävligt schysst kille, som jag ärligt talat inte har sett spela hockey under vettiga omständigheter, men tvivlar på att han är bättre än typ Thegel?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Peja: Ja man undrar varför Djurgården kan lira med sin bästa J-20 femma i elitlagen men inte Brynäs med tanke på att Thegel/Leidermark/Rödin rankas som bästa kedjeformation i J-20.
Grabbarna på hockeymagasinet fullkomligt öser beröm över dem.
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Peja:

Skillnaden är att Dahlgren levererat i seniorsammanhang (på lägre nivå)medan Thegel, Rödin & Co halkar omkring i juniorseriens virvlande plockepinnspel...

Vore intressant att se honom på träning till att börja med, det är ju ett uppehåll snart...
Kommentera

Sv: Brynäs IF - Rögle BK Torsdag 30/10-08
Peja: JAG tycker Almtorp var bra säsongen 05/06 i Brynäs. Gjorde sin roll på ett fint sätt.

Skit i de andra nissarne där nu snälla. Var de med ett par månader eller vad var det? Sätt dom på floppkontot då om de känns så viktiga för dig.
Kommentera