Brynäs IF

713844 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1103149

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
MarcusElving:

Hade Markström stått hade vi vunnit med 2-3!

ODISKUTABELT!

Tyvärr får vi vänja oss vid detta resten av ES säsongen innan KS tar vid. Hur det kommer att se ut då vågar jag inte ens tänka på...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
AVGÅ: Lindbäck är inte dålig. Det är bara det att Markström är mycket bättre. Tvivlar inte alls på att Brynäs tagit minst en pinne med Markan i mål. Om Sverige missar slutspelet i JVM kommer Brynäs kräva att han flygs hem till FBK-matchen den 5:e januari. Det är nog ganska viktigt för Brynäs att Sverige floppar.

Positivt att laget försöker trots att det är uppenbart för alla att vi inte räcker till. Sillstryparn på tv slog nog huvet på spiken med det där om avsaknad av offensiv förmåga.

HV nästa. Blir lika svårt. Rögle därefter blir ännu en nyckelmatch.
Kommentera

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
AVGÅ: Ja, dina profetior från förmiddan stämde bra. Laget var uruselt och där inkluderas i högsta grad Lindbäck!
KS kommer det att bli om inte Cz slänger in Jocke eller tar hem Markström fort som fan!

Sen kan jag inte låta bli att tycka att, som vanligt, Domaren sög getpung. Alcens utvisning var ett skämt, och 2-1 målet skulle aldrig ha godkänts. I 99 fall av 100 blåser dom för blockering INNAN den fule jävla ex-leksingen trycker in puck och Lindbäck!
Kommentera

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
AVGÅ: Två mänskliga målvakter och då avgör vilka som pinkar bäst revir framför respektive målvakt. Hade vi bytt målvakt hade vi förmodligen förlorat större. Vi är för UUUUUUDDDDDDLÖÖÖÖÖÖÖSSSSSA!
Kommentera