Brynäs IF

713800 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1103158

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
AVGÅ: Lindbäck är inte dålig. Det är bara det att Markström är mycket bättre. Tvivlar inte alls på att Brynäs tagit minst en pinne med Markan i mål. Om Sverige missar slutspelet i JVM kommer Brynäs kräva att han flygs hem till FBK-matchen den 5:e januari. Det är nog ganska viktigt för Brynäs att Sverige floppar.

Positivt att laget försöker trots att det är uppenbart för alla att vi inte räcker till. Sillstryparn på tv slog nog huvet på spiken med det där om avsaknad av offensiv förmåga.

HV nästa. Blir lika svårt. Rögle därefter blir ännu en nyckelmatch.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
Jajjen: "Positivt att laget försöker trots att det är uppenbart för alla att vi inte räcker till."

Ja, IDAG räckte vi iaf inte till. Det såg segt och oinspirerat ut inledningsvis, trots att vi får ledningen. Tyvärr så möter vi "fel" lag sas, dvs ett LHC som innan uppehållet spelat knackigt men som nu fått vila och tagit sig samman, vilket märktes framförallt på deras defensiv även om dom såg lite stirriga ut mot slutet.
Mot ett av seriens absolut bästa lag måste vi ha lite flyt plus att grundspelet stämmer lite bättre. Ingen skugga ska falla på Lindbäck även om han kunde ha tagit nåt av målen. Vi faller på att som helt enkelt är både hetare och bättre för dagen.
Vi saknar dessutom 2 ordinarie centrar vilket sätter sina spår hos både Hansen och Dixon, som får jobba hårt i varje match.
Vi får ta med oss sista perioden där det trots allt inte hängs lika mkt med nackarna som härinne, utan tvärtom krigas in i kaklet och det blir ändå lite match av det hela när vi gör 3-5 och faktiskt har bud på ytterligare en reducering.
Tror på en ngt lättare uppgift mot HV, vars försvar inte känns lika tungt och jobbigt att möta.
Nyckelmatch mot Rögle?
Känns inte alla matcher som nyckelmatcher just nu?
Snacka om att det kommer att bli en nagelbitare in i det sista...
Kommentera

Sv: Linköping HC vs Brynäs IF 081226
Jajjen:

Ja tänk om Hento stått i BIF,då snackar vi tvåsiffrigt......
Kommentera