Brynäs IF

714408 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1109811

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK 10/1 2008
Äntligen fick laget släppa loss lite för Czarnecki. Brynäs spelade betydligt offensivare idag än mot Luleå och hade betydligt mer tanke i spelet med puck. Det är så här Brynäs ska spela. Tycker inte att anfallsspelet var på bekostnad av försvarsspelet, utan snarare att skillnaden mellan 0 och 4 insläppta var Lindbäcks målvaktsspel.

Det kanske vore värt att testa Wanvig i en annan omgivning. Widing må vara mycket, men han är ingen spelare som gör sina medspelare bättre. Wanvig har fått fått tagit ett stort defensivt ansvar, och har sällan fått bra puckar att jobba på.

Personligen skulle jag testa Sandin-Hansen-Wanvig, eller kanske para ihop Janos Vas och Wanvig som ett ytterforwardspar tillsammans med en center.

Hörde att kommentatorerna på PPV har noterat att Ove Molins snurr sällan leder till något. Bra att någon äntligen vågar säga det uppenbara.

Vilket utropstecken förstakedjan var idag! Riktigt bra. Man såg att Lauritzen växte under matchens gång och vågade utnyttja sin teknik i fler situationer istället för att bara spela säkert. Granströms vilja att driva rakt mot mål är ett bra komplement till Dackell och Lauritzen.

Vet inte om någon har koll på Lauritzens produktion på låt säga de 7-8 senaste matcherna, men jag skulle tro att det är på cirka 1 poäng per match.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK 10/1 2008
Peja: Jag tycker att det skulle ara intressant och se en fjärdelina med Vas, Persson och Wanvig...

Men som det känns så hamnar även Wanvig på Sundlövs allt längre flopplista...
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK 10/1 2008
Sniffa lim o käka falukorv
Kommentera