Brynäs IF

710658 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1119291

Sv: A propósito de nada
Knogen:

"Ekonomiska grunder? Vilket jävla trams!"

Märklig kommentar. Idag är sport en mångmiljonindustri. Samhället förändras, hockeyn måste förändras i takt med samhället. Om man sen tycker om det eller inte är en helt annan fråga. Inser man inte det sitter man definitivt i sandlådan....

Varför skulle en stängd högstaliga ta död på hockeyintresset i Sverige. Det lär väl bli kvar ett seriesystem under högsta serien.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Ja sponsorerna hade nog slickat sig om munnen i t ex Södertälje!

Det hade kanske varit 500 pers i AXA de sista 15 omgångarna ... för hela förstafemman hade förmodligen spelat i HV och de andra lagen som rustar i SM-kampen.

Självmord!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT:

Märklig kommentar? För att jag är så gammaldags att jag tycker idrott ska avgöras på sportsliga grunder och inte på att man gör en skyddad verkstad runt ett exklusivt fåtal med hängpungar?

I grund och botten är sådana här frågor för mig så förbannat självklara att man inte skulle behöva debattera om dem. Allra minst med en s.k. "supporter" som jag antar att du utger dig för att vara?

Du vågar inte spela om det. Med andra ord är du ett fegt kräk som ropar på förstärkt polis.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag tror nog att en stängd liga skulle öka intresset betydligt. Både fler lag och sponsorer som vågar satsa. Skulle definitivt gynna Brynäs också.
Kommentera