Brynäs IF

710651 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1119276

Sv: A propósito de nada
ante08:

Det du säger är egentligen ganska självklart. Ta bort strecken där nere och allt intressant som finns kvar av elitserien är borta. Ta bort chansen för andra klubbar att ta sig upp och du gör ett skapligt självmål i konkurrensen mot andra sporter, och i förlängningen tar död på ishockeyn på landsbygden och därmed snart hela Sverige.

Att det sedan finns "supportrar" som vill stänga elitserien är för mig HELT obegripligt.

Ekonomiska grunder? Vilket jävla trams!

Sportsligt? HAHAHA

Jag säger som jag sagt förut: Det resonemanget skulle inte funka inom NÅGON annan sanhällssektor, och kommer inte göra det inom hockeyn heller.

"Öh! Nu har vi i Kalle Anka-partiet investerat en jävla massa pengar i den här valrörelsen asså. Nu vill vi fanimej ha en garanterad plats i riksdan asså. Mööööh".

Vad är det för sandlådenivå sporten hamnat på?

Har ni brynäsare blivit sådana fega kräk att ni inte vågar spela om det längre?

Tragiskt!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Sedan ska jag passa på att göra avbön för "...ni brynäsare". Jag både hoppas och tror att JanT och Hård inte tillhör någon representativ skara Brynässupportrar - eller hockeysupportrar överhuvudtaget. Det vore alltigenom tragiskt.

Förlåt dem hockeysverige, ty de veta icke vad de göra!

Huge>
Et tu Huge! Upp med Leksand, Malmö och AIK säger du. På vilka grunder då? Nej, säg inget! Jag kan nog gissa är jag rädd.

Är snoppmätning en bra sportslig grund som våran sport ska vila på tycker du?

Hm. Själv brukar jag rikta blicken mot det som sker nere på det där frusna, vita i mitten på det allt det där andra. Du vet det där som de som inte begriper sig på vad sport går ut på räknar som kvalificerande.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Knogen:

"Ekonomiska grunder? Vilket jävla trams!"

Märklig kommentar. Idag är sport en mångmiljonindustri. Samhället förändras, hockeyn måste förändras i takt med samhället. Om man sen tycker om det eller inte är en helt annan fråga. Inser man inte det sitter man definitivt i sandlådan....

Varför skulle en stängd högstaliga ta död på hockeyintresset i Sverige. Det lär väl bli kvar ett seriesystem under högsta serien.
Kommentera