Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1123747

Sv: A propósito de nada
Huge: Jag tycker att det är en orimlig lön sett till Sundlövs kompetens. Att han fick jobbet beror ju enbart på kontakter och kompisskap, det borde till och med du kunna erkänna...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: "Jag tycker att det är en orimlig lön sett till Sundlövs kompetens. Att han fick jobbet beror ju enbart på kontakter och kompisskap, det borde till och med du kunna erkänna..."

Beror väl helt på vad man menar med kompetens.
Det finns ju formella och informella kompetenser och inget säger att den ena är bättre att ha än den andra. Allt hänger ju på vilka arbetsuppgifter som ska utföras. Ibland är det bättre med en formell kompetens, ibland är det bättre att ha en informell dito.

Sen kan vi väl konstatera att ex dom absolut flesta toppjobben inom näringslivet tillkommer via kontakter och kompisskap.
Många gånger ett mkt bra sätt att försäkra sig om att man fått rätt man/kvinna, då den som tillsätter jobbet oftast känner den sökande och dennes meriter/kvaliteter mkt väl.
Det finns naturligtvis även en risk för att det blir fel, men det utesluter ju ändå inte att tillvägagångssättet många gånger är bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Stämmer det att Brynäs omsätter ca 100 miljoner? Och att spelarlönerna ligger på CA 31 miljoner? Vart fan tar övriga 69 vägen isf?
Kommentera